Mitak117 0 #1 Публикувано 21 Януари, 2018 Здравейте колеги. От известно време имам проблеми с рейката на акорда. Волана стана много тежък и при завой изобщо не се връща. Все едно карам джоган. Казанчето на хидравликата е пълно. Ходих на майстор и ми казаха, че кормилната рейка капела и била износена. Въпросът е дали проблемът не е само в помпата или само в рейката, защото те ще ме убеждават да сменя и двете. Съответно ми предлагат да се провери на стенд дали могат да ремонтират моята рейка или да търсим друга от някоя морга (която не се знае колко е читава и пак ще се рециклира). Посъветвайте ме какви цени да очаквам за рейка втора употреба (ясно е, че нова ще е безбожно скъпа) и на евентуалното рециклиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #2 Отговорено 21 Януари, 2018 Причините може да са комплексни, но: 2 години преди да продам 6-тия Акорд (от подписа ми), му сложих присадка и спря да тече. Проблема беше в семеринката на кормилния вал (там където той преминава в купето). Не е пълнила маншоните и "потропване и да имаше бе едва доловимо. Година след покупката, новия собственик му рециклира рейката (по спомен около 300лв, в София), но волана не е затягал и не е имало други странични ефекти, освен новопоявилият се теч -просто и той не я кара ежедневно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #3 Отговорено 22 Януари, 2018 Демонтаж и монтаж, рециклиране ми струваше 200 лв, без хидравличната течност. Утре ще закарам и помпата, че започна да смуче въздух. Ремонта й със смяна на лагера е 50 лв. Обърнете внимание на маркуча за високото налягане при демонтажа, тъй като на моя му деформираха щуцера и в момента губи течност от там. Най добре свалете рейката и помпата и ги занесете на някой ,който си разбира от работата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мирослав Георгиев 0 #4 Отговорено 28 Май, 2018 Може ли адрес за рециклиране на хидравлична помпа в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V4st*r 13 #5 Отговорено 5 Юни, 2018 Нова от Балканпартс е 750 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове