Д.Методиев 8 #1 Публикувано 20 Януари, 2018 Здравейте имам проблем със втек гарнитурите. Поръчах си от сайт за гарнитури комплект но едната от тях не отговаря на това което е в действителност. Трябва ми сайт или магазин от който да си поръчам дадената гарнитура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #2 Отговорено 20 Януари, 2018 .....и колата е??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #3 Отговорено 20 Януари, 2018 Хонда акорд 1.8 6 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #4 Отговорено 22 Януари, 2018 Много интересно в България не могат да ми намерят дадената част. А тук https://www.hondapartsnow.com/genuine/honda~gasket~solenoid~base~36172-p0a-005.html?Make=Honda&Model=Accord&Year=2001&Submodel=&Filter=(bt=4%2c8;et=2%2c3) пише ,че не е за моя мотор. . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #5 Отговорено 22 Януари, 2018 Поръчай си я от бултрако и не прави експерименти с други доставчици и производители. Не е толкова скъпа че да търсиш алтернативи от които после да береш ядове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #6 Отговорено 23 Януари, 2018 Здравейте, И аз си мислех,че не е толква скъпа но уви поръчах си я за 15 лв. Предния комплект който поръчах струваше 36 лв. . А от сайта който ми даде колегата по-горе за едната гарнитура тази с цетката ми искаха 39 лв. Разбрах се с доставчика на предната да му върна обърканата и той ще ми я замени с правилна. Сега ще чакаме 2 седмици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове