revenue 32 #1 Публикувано 18 Януари, 2018 (Редактирано) Здравейте, Наскоро един приятел трябваше да го теглим. Аз нямам фабричен теглич и се чудех дали следната чудесия под бронята става за теглене: По принцип изглежда подходящо за закачане на кука за теглене. Обаче на мен лично ми се струва, че е малко слабичко и ниско разположено да теглиш кола, a в упътването не се споменава нещо конкретно. Използвал ли го е за теглене някой? Редактирано 18 Януари, 2018 от revenue Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #2 Отговорено 18 Януари, 2018 Точно това й е целта. Изпробвано от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #3 Отговорено 18 Януари, 2018 Това е мястото за монтиране на теглич за ремарке. Стр. 325 за съвети за теглене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #4 Отговорено 19 Януари, 2018 Това го видях, но аз нямам теглич и въпроса ми е по-скоро дали става за директно закачане на кука от въже за теглене. От упътването разбирам само, че е здраво и е хванато към шасито, но не се казва изрично дали може да се използва директно за теглене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #5 Отговорено 22 Януари, 2018 Благодаря за отговорите! Следващия път ще бъда подготвен, ако се наложи да помагам на закъсал приятел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове