ТОТЕ 0 #1 Публикувано 17 Януари, 2018 Здравейте, Карам CR-V 2.2 дизел 2007г. и имам следния проблем : точно на 3500 оборота се получава мигновено прекъсване /придърпване/ на колата, след което продължава да развива обороти. Получава се на почти всички предаваки, но не го прави всеки път. Може би на 5-6 опита го прави 2-3 пъти. Имам дни, в които изобщо не се случва. На диагностика не отчита грешки. Дали някой има опит от такъв случай и какво може да води да такъв проблем. Поздрави, Теодор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mochkov 8 #2 Отговорено 18 Януари, 2018 При мен се случва на 1500 оборота - колата e FR V е със същия двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
golfy 36 #3 Отговорено 22 Януари, 2018 (Редактирано) Колата обслужена ли е .. сменял ли си горивен и въздушен филтри? Кога го прави забелязал ли си .. студена или загряла? Редактирано 22 Януари, 2018 от golfy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EcKo 2 #4 Отговорено 28 Октомври, 2022 Откри ли проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Младенов 0 #5 Отговорено 5 Август Здравей колега имам същия проблем! Има ли решение..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Username 15 #6 Отговорено 5 Септември Пробила бубина... Проверете си бобините. Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 279 #7 Отговорено 5 Септември Дизели са... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове