hyperventilate 0 #1 Публикувано 16 Януари, 2018 Привет! Имам следния проблем - когато отворя багажника на Акорда се държи едвам едвам отворен. Двете греди (торсиони) дето са вътре са явно за смяна - пробвах да ги сваля и да ги огъвам насам натам, пък да се затегнат..нищо не стана. Въпросът ми е има ли откъде да си купя две такива нови. Погледнах във hondapartsnow.com ама доставка от 80лв. никак не ми се нрави. Проверявал съм вече как точно седят гредите и са правилно поставени. Ще съм благодарен ако дадете някой линк за нова част (не ми се рискува с втора ръка, защото положението може да е абсолютно същото). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #2 Отговорено 16 Януари, 2018 Тук в БГ от Бултрако или от "Общите поръчки от USA". https://forums.hondabg.com/topic/105953-обща-поръчка-на-оригинални-части-honda-и-acura-от-usa-и-uk-до-22012018г/?tab=comments#comment-1057510491 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #3 Отговорено 17 Януари, 2018 Колега, ако намериш решение за отварянето на багажника ми пиши, защото аз преди години сложих спойлер и оттогава въобще не се отваря защото натежа още. През годините съм се чудил как да засиля капака, дори и с допълнителна пружина някъде или презацепване на торсионите, но така и нищо не родих като идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyperventilate 0 #4 Отговорено 24 Февруари, 2018 На 1/17/2018 at 16:58, _pileto_ написа: Колега, ако намериш решение за отварянето на багажника ми пиши, защото аз преди години сложих спойлер и оттогава въобще не се отваря защото натежа още. През годините съм се чудил как да засиля капака, дори и с допълнителна пружина някъде или презацепване на торсионите, но така и нищо не родих като идея. Привет! В крайна сметка ги взех втора ръка от OLX, тъй като направих поръчка за оригинални такива и бях готов да дам 140 лв., но ми отказаха поръчката, защото не били налични. Накрая ги взех от пичага в OLX за 25 кинта, монтирах ги и сега вече имам багажник, от когото не се страхувам всеки път като оставя нещо в него... Иначе за спойлера, чел съм че спойлерите създават големи проблеми на тоя тип механизъм и не държат капака отворен. Евентуално, в ebay бях гледал някакви подсилващи пружини дето се слагат на такъв тип багажник за никакви пари. Можеш да разгледаш там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #5 Отговорено 24 Февруари, 2018 Всъщност да уточня нещо-моя багажник се държи отворен като го отворя до край. Просто е по-тежък с спойлера и като го отключвам не се открехва отворен 10-20см, а седи затворен(и отключен) и трябва с ръка да се отвори догоре. Но тва са бели кахъри в крайна сметка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martinhristov 56 #6 Отговорено 13 Октомври, 2019 Здравейте, темата е малко стара, но може да съм полезен на някогo. Проблема при мен е решен за 5 мин, без допълнителни материали. Ако погледнете захващането на тези "пружини" към купето, ще забележите, че има две гнезда в които могат да бъдат поставени, откачате щипката през която минават на средата и с голяма отверка ги премествате на втората (по-вътрешна) позиция и воала. Ще се помъча да направя снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове