ShteryoVlahov 0 #1 Публикувано 14 Януари, 2018 Здравейте решил съм да купувам навигация но не знам дали ще може да се свърже управлението от волана. В момента съм с оригиналната навигация на хонда как мога да разбера дали ще стане защото на повечето пише че има управление от волана? Изпратено от моят TA-1033 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #2 Отговорено 19 Януари, 2018 Да ползвам темата на колегата:) Решил съм да си взема двоен дин някакъв бюджетен да има камера за задно виждане и да се връзва към телефона (андроид) за навигация. Гледам в ибей и алито някакви с mirror link дали ще мога да го свържа с телефона или да гледам с андроид такава? Някакви препоръки за модел? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #3 Отговорено 19 Януари, 2018 (Редактирано) Аз съм с Joying с андроид. Супер доволен съм към момента. Не мисля, че ще останеш доволен от разните му с Windows и евтините с андроид. Ако ще инвестираш дай малко повече пари, за да останеш доволен. Не очаквай нещо за 80-100 долара да върши работа като такова за 300. Аз лично бих си карал с оригиналния касетофон, вместо с евтин "смарт" китаец. До другия колега, управлението трябва да сработи, ако мултимедията е читава. Така изглежда при мен: Редактирано 19 Януари, 2018 от MLK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShteryoVlahov 0 #4 Отговорено 19 Януари, 2018 Колеги аз взех навигация някакво китайче с андроид 6.0 задна камера управление от волан блутут и въпросния mirror link който още не съм пробвал но се държи много добре 400 лв ми излезна. Даже утре ще прекарвам камерата за задно. Изпратено от моят TA-1033 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #5 Отговорено 19 Януари, 2018 Пусни някоя снимка да я видим и кажи как се държи, ако не ти представа трудност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShteryoVlahov 0 #6 Отговорено 19 Януари, 2018 Утре ще пусна ще я снимам Изпратено от моят TA-1033 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShteryoVlahov 0 #7 Отговорено 24 Януари, 2018 Колеги ето как изглежда навигацията, като за китаец се справя добре. След малко настройване музиката е с кристално качество, има и доста екстри засега съм доволен ще видим за напред.Изпратено от моят TA-1033 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #8 Отговорено 24 Януари, 2018 Честито! Трябва да й сложиш само лайсна и ще заспи. Колебаех се дали да взема и аз такава, но заложих на марков китаец. Гаси ли се напълно като изгасиш колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShteryoVlahov 0 #9 Отговорено 24 Януари, 2018 Да сложих лайсна и се гаси напълно да. Изпратено от моят TA-1033 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #10 Отговорено 25 Януари, 2018 (Редактирано) Моята ми прави впечатление, че не се гаси. Единствено, ако колата е стояла няколко дни, изключва напълно. В някакъв съспенд режим ли изпада..., не знам. Като се отопли ще замеря колко консумира в покой и ако не ми хареса, ще му махна постоянното захранване. Мисля, че са го измислили, защото колата не беше палена близо седмица в тия студове и запали без проблем. Ако черпеше голямо количество, да е източило тоя 45 амперов акумулатор. Готино е, че с завъртането на ключа му трябват 2 секунди да заработи. За по-добър звук (не че е бил лош) му сложих PowerAmp. Смених картите на България с най-новите и добавих релеф и камери. Навигацията хваща спътници за няколко секунди, супер е! Редактирано 25 Януари, 2018 от MLK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShteryoVlahov 0 #11 Отговорено 25 Януари, 2018 Добре а как си ъпдейтна картите ако си с иго софтуер може ли да ми кажеш че моята няма слод за sd за gps всичко е на вътрешната памет. Изпратено от моят TA-1033 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #12 Отговорено 25 Януари, 2018 Ако имаш изведен USB port отзад, сложи една флашка и копирай необходимите ти файлове. Ако няма, вариант е файлов трансфер през WiFi. Има доста софтуер за целта, просто си харесай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yori92 0 #13 Отговорено 20 Март, 2018 ShteryoVlahov как свърза управлението от волана с навигацията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShteryoVlahov 0 #14 Отговорено 20 Март, 2018 ShteryoVlahov как свърза управлението от волана с навигацията? Колега жицата за управлението е зелено с червено връзваш към кафявата и зависи от навигацията вече дали го има като опция, после от настройките се настройват кой бутон каква функция да върши. Изпратено от моят TA-1033 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #15 Отговорено 13 Май, 2018 (Редактирано) Ето моето решение на въпроса с навигацията само остава да вградя(скрия) занраващия кабел. Редактирано 13 Май, 2018 от zmiata29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
владката 0 #16 Отговорено 24 Май, 2018 На 24.01.2018 г. at 19:44, ShteryoVlahov написа: Да сложих лайсна и се гаси напълно да. Изпратено от моят TA-1033 с помощта на Tapatalk Колега лайсната в комплекта ли ти беше или отделно си я купи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове