moondevil 4 #1 Публикувано 8 Януари, 2018 Здравейте колеги 2015г. Станах собственик на crv4 дизел ръчка 2.2 мотора. Колата я закупих от Стара Загора и до ден днешен не съжалявам за избора си. Днес решавам да отида за смяна на масло но разбирам че вече в Стара Загора не обслужват гаранционно hond-и незнаю мвщо явно са сгафили. Така продължих към Пловдив и там ме приеха. Преди да я приемат обясних че имам тупане отпред в дясно при каране по неравности. Приеха я и след двучасово сменяне на масло, горивен филтър и лека диагностика на автомобила се оказа че имам хлабина в дясната(дългата) част на рейката,и това може да е причината за това което чувам. Естествено ще я сменят с нова понеже този март изтичат 3-те години и сега чакам доставка. Моля за вашите отзиви. Някой правил ли е тази интервенция понеже малко съм скептично настроен по скоро притеснен дали всичко ще мине ок? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 9 Януари, 2018 А на колко километра е ЦРВ-то в момента? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moondevil 4 #3 Отговорено 10 Януари, 2018 45k Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
seisivan 33 #4 Отговорено 11 Януари, 2018 Аз досега не бях чувал за подобен проблем с този модел на CR V. Явно е от хубавите пътища. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moondevil 4 #5 Отговорено 11 Януари, 2018 Еми тя рейката е като на акордите електрическа. След като фтулката получи хлабина какво следва всеки знае. Моля темата за ключ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
metal4o 0 #6 Отговорено 10 Февруари, 2019 Какво стана след смяна на рейката,че и аз го имам същото хлопане отдясно на црв 2014 ,2.2,автомат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emilkolev 0 #7 Отговорено 16 Януари, 2020 Колеги Радо Рейката прави чудеса за 80 кинта на карловско шосе.Неходете в Бултрако Пловдив отврате съм.....а и не само аз/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moondevil 4 #8 Отговорено 2 Юни, 2020 Пак в дясно се чува леко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emilkolev 0 #9 Отговорено 11 Август, 2020 Казах ти Радо рейката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове