Jump to content

metal4o

Фен
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About metal4o

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  црв
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Recent Profile Visitors

325 profile views
 1. Какво стана след смяна на рейката,че и аз го имам същото хлопане отдясно на црв 2014 ,2.2,автомат
 2. Здравейте,проблемът се състои в това ,че топло духа единствено от дясната пасажерска духалка. От останалите ,включително тези в краката и за стъклото излиза студен въздух.Въртях копчетата на всевъзможни варианти,но проблема си остава.Между другото, смених филтрите на купето и термостата, ей така профилактично,ефект нула.Ако някой има идея, ще съм благодарен.
 3. Здравейте, от 1г. имам сивик 2008 ,1.8 бензин с ръчни, "Есклузив" и до скоро нямах никакъв дерт с нищо,но пълно щастие няма!До 4 скорост +задна с включването и изключването няма проблем,5 и 6 включват перфектно и сега идва загатката ИЗКЛЮЧВАНЕТО .5 скорост бясно многократно дърпане назад,а 6 силни удари с длан напред и молби да изключи и да остане здрав лоста.Кутията няма никакъв шум,хъркане или др. Проблема започна с малко по тежко изключване и имам чуството , че за последните 500км положението се влуши до "да та е яд да е караш".Маслото е сменяно с оргинално за скорости от "Бултрако" и няма никакъв теч,т.е. си е вътре.Дайте някакви предположения или, ако има друг с този проблем как го е решил. БЛАГОДАРЯ!
 4. Здравейте, от 1г. имам сивик 2008 ,1.8 бензин с ръчни, "Есклузив" и до скоро нямах никакъв дерт с нищо,но пълно щастие няма!До 4 скорост +задна с включването и изключването няма проблем,5 и 6 включват перфектно и сега идва загатката ИЗКЛЮЧВАНЕТО .5 скорост бясно многократно дърпане назад,а 6 силни удари с длан напред и молби да изключи и да остане здрав лоста.Кутията няма никакъв шум,хъркане или др. Проблема започна с малко по тежко изключване и имам чуството , че за последните 500км положението се влуши до "да та е яд да е караш".Маслото е сменяно с оргинално за скорости от "Бултрако" и няма никакъв теч,т.е. си е вътре.Дайте някакви предположения или, ако има друг със този проблем как го е решил. БЛАГОДАРЯ!
×
×
 • Create New...