barurumm 0 #1 Публикувано 5 Януари, 2018 Здравейте, колеги! От известно време имам проблем с хондата (Aerodeck, 2000 год., газ-бензин), свързани със загуба на мощност. Случва се сякаш изведнъж колата "запушва" - рязко губи мощност, понякога почти не може да се движи. В произволни моменти изведнъж "отпушва" и тръгва със стандартната си мощност, след известно време отново губи мощност и т.н. до безкрай. Интересното е, че в моменти, когато е "запушена", оборотите са ограничени до 3500 - повече не може да вдигне, прекъсва. Закарах я на диагностика - откриха проблем в позиционния датчик на коляновия вал, но знам, че тези тип проблеми могат да имат много различни причини. На някой случвало ли му се е нещо подобно и имате ли идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 5 Януари, 2018 Сменяй го, щом това показва диагностиката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dnedkov 0 #3 Отговорено 5 Януари, 2018 На бензин прави ли го? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 5 Януари, 2018 Чек малко къф е мотора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #5 Отговорено 6 Януари, 2018 Едно време и на мен ми се случи само че на црв.Оказа се катализатора.Питата се начупила и някакво парче беше застанало на изхода. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barurumm 0 #6 Отговорено 6 Януари, 2018 Да, прави го и на газ и на бензин. Моторът е 1.4 ( 90 к.с.) Няма катализатор - гърнето е за смяна, но това надали може да е причина? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове