pll_ili 6 #1 Публикувано 29 Декември, 2017 (Редактирано) здравейте колеги притежавам хонда црв 2004г. Видях че имам пукнатина в кожуха на дросела където се захващат болтовете най вероятно при монтажа на газов инжекцион при колата нямаше проблем. Но това ме дразни и реших да я сменя , закупих си втора употреба изчистих клапите и моторчето за празен ход и я поставих.След поставянето колата започна сама да се изфорсирва между 1500-2000 оборота и чак след пълното загряване застава на 800.Отделно даржи по високи обороти в движение , та въпроса ми е има ли някакво обучение на дросел , мотор на празен ход . БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Редактирано 29 Декември, 2017 от pll_ili Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #2 Отговорено 29 Декември, 2017 За високите обороти по инерция и при мен е така. До колкото разбрах, това е нормално за модела. Ако не бъркам, дросела се самообучава, но нека компетентните по въпроса да кажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pll_ili 6 #3 Отговорено 31 Декември, 2017 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pll_ili 6 #4 Отговорено 8 Януари, 2018 моля колеги помагайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #5 Отговорено 10 Януари, 2018 Не съм обучавал дросел, но има доста писано по въпроса, във форума също. Мисля, че трябва да погледнеш в мненията на Markony, или в Google за throttle re learn procedure. Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pll_ili 6 #6 Отговорено 10 Януари, 2018 (Редактирано) Благодаря за отговора не са въртяни болтове те на iacv Редактирано 10 Януари, 2018 от pll_ili Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове