Lagunaracer 0 #1 Публикувано 23 Декември, 2017 Здравейте, съединителя ми започна леко да приплъзва като смачкам газта на колата и след някой друг ден трябва да взема нов, та се чудя каква марка да е, и дали има някакви ъпгрейд варианти със замисъла по-натам да носи на ремап Благодаря много на отзовалите се П.с. колата е 2006г. ако има значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mosholov 4 #2 Отговорено 25 Декември, 2017 https://chastite.com/комплект-съединител-SACHS-3000954285-p1419833.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Minev 3 #3 Отговорено 14 Януари, 2018 Колега, смени ли вече съединителя? Ако да, с какъв? Аз съм в подобна на твоята ситуация като също обмислях ремап. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nistel_87 8 #4 Отговорено 14 Януари, 2018 Преди година смених съединителя със SACHS ,доволен съм няма проблеми засега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #5 Отговорено 18 Януари, 2018 Ексиди е по-добрият вариянт,закс и лук са еднакви (ментета)...Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrIv 32 #6 Отговорено 18 Януари, 2018 Какво означава "по-добър"? Издържа повече км. или издържа на по-голям въртящ момент? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #7 Отговорено 19 Януари, 2018 И двете,казват даже че притискителите на лук имат рециклирана партида.Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #8 Отговорено 19 Януари, 2018 Това са резултати на сивик 8,с хибридна турбина и нов съеденител "ексиди" засега държи без проблем.Аз на 416нм. Хвърлих два лука,претискателя им е слаб и не държат на повече зор. Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrIv 32 #9 Отговорено 20 Януари, 2018 А с какъв маховик си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #10 Отговорено 20 Януари, 2018 Лук.Изпратено от моят SM-G390F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове