Димитров79 2 #1 Публикувано 20 Декември, 2017 От скоро се сдобих с Хонда hr v но днес раших да си заредя акомулатора за няколко часа че карам само градско и преди да го включа на зарядното го замерих и уреда ми показа 13.35V.след това запалих и алтернатора зареждаше 14.9V без включени светлини и парно.Не зарежда ли много алтернатора и нямя ли опасност да презареди акомулатора или да създаде проблем на компютъра.Акомулатора е 45А. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
momoty 6 #2 Отговорено 20 Декември, 2017 Аз мисля че акумулатора е ок,и заряда също е добре ,карай не се втелясвай,батерията умира от раз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #3 Отговорено 20 Декември, 2017 ОК!Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 21 Декември, 2017 Преди 14 часа, Димитров79 написа: От скоро се сдобих с Хонда hr v но днес раших да си заредя акомулатора за няколко часа че карам само градско и преди да го включа на зарядното го замерих и уреда ми показа 13.35V.след това запалих и алтернатора зареждаше 14.9V без включени светлини и парно.Не зарежда ли много алтернатора и нямя ли опасност да презареди акомулатора или да създаде проблем на компютъра.Акомулатора е 45А. Голямо е зарядното напрежение.Максимално трябва да виждаш 13.8-14,2 в. Посъветвай се с някой местен електричар или сервиз за генератори.Най вероятно става въпрос за някоя лоша маса.... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Маббаа 1 #5 Отговорено 11 Януари, 2018 Има и друг вариант, смени уреда, пробвай с някой друг.Понякога уреда показва малко повече, или по малко. Хубаво е да е точен. Но идеята с масата е вярна. Имахме такъв случай с една Зафира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове