Jump to content
Tonny

Проблем с витека не се включва

Recommended Posts

Здравейте колеги!За първи път пиша във форума както и за първи път се сблъсквам с проблема.Тъй като имам само основна информация на какъв принцип работи витека ще помоля за малко помощ и се надявам че съм на правилното място.Карам Хонда аеродек 1.5 витек-е 114 коня но върви като 75.преди нея имах Митсубиши Лансер 1.3 75коня разликата във вървенето е минимална!!!Минах през доста майстори и не можем да отстраним проблема.Не свети чека.На мигащия код открихме няколко грешки които изчистиме но вървенето си е същото.Клапана работи пробвал съм го на акумолатора.И на определените обороти бях поставил лампа на буксата която светва.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако мислиш че ще летиш с тая кола нц. По какво съдиш че не работи ,ако си мислиш че трябва да го усетиш забрави.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз карам такава d15z8 и от нея вървеж след 3500 оборота.всъщност тя си върви като 75 коня друга.лампата за екон  свети  ли на таблото? Принципа на витека е че при определени обороти на минимум 3 скорост и на напълно загрят двигател работиш на 3 клапана.1 всмукателен и 2 изпускателни,това става чрез маслото.с цел по малко гориво  да влиза  в цилиндрите и от там икономия.логично е ,че при икономия няма голям вървеш.също и скоростнота кутия е за икономия.

Редактирано от dragob

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорих с друг собственик на втек и ми каза че няма да се усеща кой знае колко включването но ще има разлика от поне 20 коня при икономика след включването на витека.И да лампата за икономия си свети в определени обороти.Благодаря за отговорите.Най лесния начин е да сменя колата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не ти отърва сменяй. Трябвало е да се поинтересуваш какво купуваш. Аз моята я купих от човек, който не знаеше какво продава и се чудеше защо е толкова мудна в сравнение с 1.4 90.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...