red_legion 0 #1 Публикувано 14 Декември, 2017 Здравейте колеги,питането ми е - възможно ли е Honda CR-V 128 коня 2.0 1999г. да си направи диагностика сама с буксите под жабката и как !? Съжалявам ако въпроса е глупав но не съм компетентен И още един проблем. От около 2 години колата започна да пали трудно сутрин когато е по студено.Придърпва и губи мощност докато не загрее хубаво.След 4-5 път въртене,а кога то е топло времето,нямам никакви проблеми.Сменен е стартера,делкото и горивния филтър. Колата е с газов инжекцион. Моля някой да помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baro 11 #2 Отговорено 27 Декември, 2017 Здравей правен ли е реглаж на клапаните? Ако не е значи проблема ще ти е там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_legion 0 #3 Отговорено 2 Януари, 2018 Да правен е ,но проблема си остана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #4 Отговорено 2 Януари, 2018 http://www.fastjapcars.com/mod-subjects-printpage-pageid-1-scope-all.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonii47 8 #5 Отговорено 2 Януари, 2018 Колега и аз имам същия проблем от миналата зима ремонтирах стартера ,реглаж на клапани правих .Остана само горивня филтър и да почистия хубаво моторчето за празен ход ама нещо все не остава време .Ако откриеш решения на проблема ще съм благодарен ако споделиш как е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове