CR-V 4 #1 Публикувано 13 Декември, 2017 От скоро карам Хонда црв 2010 дизел,но много ми мирише на нафта.За сега поне други проблеми не съм открил.Маслото 3000 км.който съм я карал визуално не е намаляло.Какъв може да е проблема.Тази кола ми е над 100 по ред.Нонда карам за пръв път и за пръв път имам такъв проблем.Като цяло проблеми с кола съм нямал,а Хондата я похвалиха много въртя около 30000км. годишно.Благодаря! предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #2 Отговорено 13 Декември, 2017 То добре е , че маслото не намалява , но ти го гледай да не се увеличава, че това е по-големия проблем. Прочети долните теми за ДПФ филтъра и следи нивото. Иначе мириса може да идва от много неща , но най-вероятно усещаш гадната миризма от честите регенерации на този филтър. Предполагам ги усещаш повече, когато си на място, примерно чакаш на светофар или в задръстване, а съм сигурен и че не си обърнал внимание ,че точно тогава имаш отзад и странен бяло/сив пушек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mladm 11 #3 Отговорено 14 Декември, 2017 Здравей колега. Може да провериш и под задната седалка зад шофьора. Там е отвора за сондата за резервоара с маркучите за горивото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-V 4 #4 Отговорено 16 Декември, 2017 Искам да благодаря на колегите който ми отговориха.Днес я качих на канал и се оказа,че отдолу е изцапана с прясна нафта.Като се вдигне капака е като ново,но някъде много леко капи сигурно като е в обороти и от температурата се изпарява и мирише.С майстор я гледахме,но за съжаление не открихме нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове