Jump to content

CR-V

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно CR-V

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda cr-v
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Razgrad

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. CR-V

    Грешка

    Както карах и на таблото изписа PgM-F1 някой знае ли за какво става дума Колата е дизел 150к.с.Благодаря предварително.
  2. K6MBFG1A84//044516006е единият който свалих,а вторият е 26MTFG1A8C//0445116006 е вторият другите два ги продадох по 50 лв. Номера на тези който сложи майстора не знам.На втория след осмицата на горният ред може и вместо с да е нула не съм сигурен останалото е тъка за сега не виждам разлика в колата от пред проблема и сега във работата на двигателя.
  3. На инжектора електрониката е капсулована и ми обясниха,че не е сигурно да се ремонтира обадих се на мой приятел инженер работещ в wv Испания и той също ми каза, че пиезо дюзите на бош имат живот около 200000 км.и е най-добре да ги сменя всички защото е въпрос на време да откаже и електрониката на някой друг.Няма гаранция,че колата ще се продаде,а и аз не искам който купи кола от мен да ме проклина.Продал съм много почти нови коли и винаги ми е било приятно като ме срещне купувача след време и е доволен от колата.Хоби ми е да си сменям колите,но не съм мошеник и нямам за цел да лъжа никого.
  4. Искам да отговоря на моите колеги любители на хонда црв какъв беше проблема на колата ми.Хонда 150 к. с дизел използва горивна система на бош с пиезо дюзи на които им да ват живот около 200000 км.Около тези километри електрическата част на дюзата се скапва и започва да окъсява на корпуса и компютърът гаси колата защото отчита проблема.Електрическата част на тези дюзи не може да се ремонтира всичко е капсоловано.Дюзите се подменят считано като консуматив.Четирите ги купих за 2000лв.почти без отстъпка и проблема беше решен.Сега ако продам колата това никой няма да го оцени.Тъй като имам четири почти нови коли поне двете мисля да ги продам новият собственик ако има такъв ще има дюзи за още 200000км.и ще кара без проблем,а който купува от автокъща да го има в предвид защото не се знае защо са продали колата и каква мошеническа работа са направили тук да могат да я продадат.
  5. Благодаря на колегите за отговорите,ако отстраня проблема ще споделя какво е било.Моята пали сутрин.Гасне по време на движение Чекът сам изгасва след второто палене.Гасне спирам паля и продължавам.На вид безобиден проблем само дето някой тир може да ме смачка.Масло не мърда антифриз също.Нисък разход на гориво перфектно поведение на пътя.Първата кола която толкова много ми харесва за градско каране.Висока,къса и удобна за паркиране.
  6. Здравейте!Хондата киято карам е дизел 150к.с.Започна по време на движение без причина да гасне.Светва чека и изгасва.Чакам около минута и отново поли.След като минат няколко часа паля чека свети след това гася и отново като запаля чека вече не свети.Маслото и антифриза не мърдат,но когато я включих на тест човека каза втора дюза изпуска нафта.Колата пали и работи перфектно.Километрите не са много.Може ли това да е проблема.
  7. Искам да благодаря на колегите който ми отговориха.Днес я качих на канал и се оказа,че отдолу е изцапана с прясна нафта.Като се вдигне капака е като ново,но някъде много леко капи сигурно като е в обороти и от температурата се изпарява и мирише.С майстор я гледахме,но за съжаление не открихме нищо.
  8. От скоро карам Хонда црв 2010 дизел,но много ми мирише на нафта.За сега поне други проблеми не съм открил.Маслото 3000 км.който съм я карал визуално не е намаляло.Какъв може да е проблема.Тази кола ми е над 100 по ред.Нонда карам за пръв път и за пръв път имам такъв проблем.Като цяло проблеми с кола съм нямал,а Хондата я похвалиха много въртя около 30000км. годишно.Благодаря! предварително.
×
×
  • Създай нов...