Aleksandyr 17 #121 Отговорено 10 Февруари, 2008 На някой ако му се идва до Хасково: 29.02.2008 andrez v exclusive club Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #122 Отговорено 10 Февруари, 2008 (Редактирано) На някой ако му се идва до Хасково: 29.02.2008 andrez v exclusive club Там е готино ходил сам, слу4аино попаднах на един рожден ден на някаква у4ени4ка и маи от клуба и спретнаха ероти4ен купон с 3-ма плеибои голям купон стана. Редактирано 10 Февруари, 2008 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #123 Отговорено 10 Февруари, 2008 Искате ли да ви почерпя нещо хубаво?Най-доброто радио за мен!Избирате си стила плейлист и го теглите :ph34r:www.di.fmПоздрави и Кийп он денсин! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #124 Отговорено 11 Февруари, 2008 Екстра е. Аз слушам и радио Нова. Също много добри попадения имат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #125 Отговорено 12 Февруари, 2008 Да и аз го слушам много е яко даже там все чувам една яка песничка на която немога да намеря никаде името Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #126 Отговорено 17 Февруари, 2008 Микса е перфектен евала колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #127 Отговорено 17 Февруари, 2008 Микса е перфектен евала колега благодаря ти приятелм/у другото - точно теб очаквах първи да се обадиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #128 Отговорено 17 Февруари, 2008 E как бре кой е най- верния фен на хауса а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #129 Отговорено 18 Февруари, 2008 Eй нещо темата замря каде се рейвьрчета ето едни парчета от мен DJV Bazuka - I love bitchez и малко класика в жанра Da Hool - Meet Her Love Parade и една яка песничка за едни наистина рейв маниаци JOSH WINK - don't laugh ето и една сьщо добра песнничка Rachel Starr - Till There Was You Sebastien Leger Feat Gia Mellish - Hypnotized и да не пропусна феновете на drun_n_bass DJ Hype. J Majik & Wickaman Feat Daddy Earl - Dubplate Killa това е от мен сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #130 Отговорено 18 Февруари, 2008 Ето и още едно парче не се стьрпях пак на ненормалния JOSH WINK http://vbox7.com/play:98f13b57 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #131 Отговорено 18 Февруари, 2008 http://vbox7.com/play:5b20be55 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #132 Отговорено 19 Февруари, 2008 ами за Calderone още не знам. Иначе Deep Dish ще са в Сити Центъра до хотел Хемус на ниво -2 /паркинг/. аз като разбера със сигурност дали ще ходя ще пиша Sharam ще идва само..........и в тоя подлез е много задушно,поне така беше на Диглуит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #133 Отговорено 19 Февруари, 2008 и аз да черпа с едно яко парче http://212.36.0.158/share/mp3/01.Swayzak%2...avis%20Mix).mp3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #134 Отговорено 19 Февруари, 2008 tinki знам че само шарам ще идва просто по навик иначе и аз четох/понеже не съм бил/, че било мн задушно миналия път... сега обаче се ползвала цялата площ на нивото, вентилацията щяла да бъде пусната на макс и ала бала...надявам се да е по-добре, защото ще ходя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #135 Отговорено 19 Февруари, 2008 (Редактирано) и аз да черпа с едно яко парче http://212.36.0.158/share/mp3/01.Swayzak%2...avis%20Mix).mp3Браво колега ти оцели стилът ми в музиката, по4ерпваи по 4ести4ко с такава музи4ка.Много яко пар4е. Хаиде със здраве. Редактирано 19 Февруари, 2008 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #136 Отговорено 20 Февруари, 2008 Rachel Starr - Till There Was You какво казвате за Шарам, колеги??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #137 Отговорено 20 Февруари, 2008 Извинете че ви се намесвам в темата, ама тая песен си я тананикам цяла сутрин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev #138 Отговорено 20 Февруари, 2008 какво казвате за Шарам, колеги???Аз казвам,казах : 22 февруари, петък, сити център, подземно ниво -2, там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #139 Отговорено 20 Февруари, 2008 Колко часа ще е мероприятието и на мен ми се ходи ако искате да се разберем да отидем една яка група Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest activity #140 Отговорено 20 Февруари, 2008 (Редактирано) и аз да черпа с едно яко парче http://212.36.0.158/share/mp3/01.Swayzak%2...avis%20Mix).mp3Браво колега ти оцели стилът ми в музиката, по4ерпваи по 4ести4ко с такава музи4ка.Много яко пар4е. Хаиде със здраве. хехеххе моля , много е яко найстина , само кажи имам около 4000 парчета само House и Chillout http://212.36.0.158/share/mp3/10_silicone_...ands-tronik.mp3 това ми е любимата Редактирано 20 Февруари, 2008 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #141 Отговорено 20 Февруари, 2008 Супер е, ако можеш постваи по 4ести4ко, и така както ги правиш да се теглят с едно натискане си е много яко. Полу4аваш една бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vektor #142 Отговорено 20 Февруари, 2008 Няма ли Hard Style маняци? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #143 Отговорено 20 Февруари, 2008 какво казвате за Шарам, колеги???Аз казвам,казах : 22 февруари, петък, сити център, подземно ниво -2, там съм +1... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #144 Отговорено 20 Февруари, 2008 и аз да черпа с едно яко парче http://212.36.0.158/share/mp3/01.Swayzak%2...avis%20Mix).mp3Браво колега ти оцели стилът ми в музиката, по4ерпваи по 4ести4ко с такава музи4ка.Много яко пар4е. Хаиде със здраве. хехеххе моля , много е яко найстина , само кажи имам около 4000 парчета само House и Chillout http://212.36.0.158/share/mp3/10_silicone_...ands-tronik.mp3 това ми е любимата яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #145 Отговорено 21 Февруари, 2008 Rachel Starr - Till There Was You Потънах в спомени от това парче... и ето какво изплува оттам: Karen Overton - Your Loving Arms (Club Mix)Хайде, като съм взел думата - пак ретро: Roger Sanchez - Lost Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #146 Отговорено 21 Февруари, 2008 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE това парче се скьсах да го тьрса колега Е В А Л А а парчето се казва Karen Overton- your Loving Arms Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #147 Отговорено 21 Февруари, 2008 Karen Overton - Your Loving Arms (Club Mix)[/url]благодаря!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #148 Отговорено 21 Февруари, 2008 (Редактирано) и още от мен , тая на Timewriter е най бруталнаAndain - Here Is The House#Depeche Mode - Enjoy The Silence (Sasha & Digweed mix) #Narcotic Thrust - Safe From Harm (Behrouz and Andy Remix)#Timewriter - Marys Wisdom With Mary Joe Редактирано 21 Февруари, 2008 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #149 Отговорено 22 Февруари, 2008 а парчето се казва Karen Overton- your Loving Arms ъ.. и аз това казвам.. благодаря!! Моля стига ми следващия път да кажеш "здр!" без да си го изпросвам Много се радвам, че това парче, което така ме кефи, кефи и други музикални съмишленици! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #150 Отговорено 22 Февруари, 2008 E kak бе колега това парче е най доброто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #151 Отговорено 23 Февруари, 2008 а парчето се казва Karen Overton- your Loving Arms ъ.. и аз това казвам.. благодаря!! Моля стига ми следващия път да кажеш "здр!" без да си го изпросвам Много се радвам, че това парче, което така ме кефи, кефи и други музикални съмишленици! Няма такьв вокал песента е лудница още не мога да и се нарадвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #152 Отговорено 26 Февруари, 2008 Давай давай колега а някакви подобни на Karen Overton- your Loving Arms сещаш ли се такьв стил нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #153 Отговорено 27 Февруари, 2008 ОК, две парчета, които сигурно знаете, но са ми от любимите и те:Free - Ultra Nate (Club) - точно това парче на lинка не съм го прослушвал, но винаги можете да пуснете търсене в датата... има и някакви други версииRoger Sanchez - Lost - също има няколко версии.Enjoy! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #154 Отговорено 14 Март, 2008 E маниаци каде сте бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #155 Отговорено 14 Март, 2008 ето малко от мен , повечето ме кефят адски , особено ретро албума. http://activity.spnet.net/mp3/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #156 Отговорено 14 Март, 2008 ето малко от мен , повечето ме кефят адски , особено ретро албума. http://activity.spnet.net/mp3/Колега пак ме зарадва с готина музика, браво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dakata #157 Отговорено 14 Март, 2008 (Редактирано) Извинявам се че "тровя" темата , но незнам къде да го постна.Култовата "Кен Лии" вече си има House-ремикс олеле Ето и линка ЛИНК Редактирано 14 Март, 2008 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #158 Отговорено 15 Март, 2008 (Редактирано) е това за мен е приятна музика за идващото лято ще има и още tny_burnside_and_julien_diamond_-_follow_me_(original)dj_wout_-_mastermindthe_mackenzie_ft._jessy_-_i_am_freedj_dlg_and_redroche_feat._yota-let_you_gobee-low_-_ready_or_notspencer_und_hill_-_get_it_on Редактирано 15 Март, 2008 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #159 Отговорено 15 Март, 2008 (Редактирано) не ми го отваря това фриски апък мн искам да го чуя и са всички фенове на месомелачките и бруталните сетове да ме намерят на скайп : Sa8o пз Редактирано 15 Март, 2008 от Sa8o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #160 Отговорено 16 Март, 2008 не ми го отваря това фриски апък мн искам да го чуя и са всички фенове на месомелачките и бруталните сетове да ме намерят на скайп : Sa8o пз Progressive ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове