N_O_M_A_D 4 #81 Отговорено 15 Ноември, 2007 (Редактирано) Ееейййй Блонди. Ебати яката компилацийка. Мерси много. Пускам я да плейва цяла нощ чак докато се покаже Редактирано 15 Ноември, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #82 Отговорено 15 Ноември, 2007 БРАВО много яко аз много се кефя на tribal houseето малко и от мен http://zazz.bg/play:0aa5276b ; ; Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paleca 2 #83 Отговорено 23 Ноември, 2007 (Редактирано) Дай да шерна и аз малко.... тук има малко...но всичко е от час нагоре Редактирано 23 Ноември, 2007 от Paleca Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #84 Отговорено 10 Декември, 2007 It's All Gone Pete Tong OST - не е кой знае какво, но си ме кефи.. та наскоро си го припомних - готиното е, че парчетата се "преливат" едно в друго. Обратният случай ми е дразнещ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #85 Отговорено 10 Декември, 2007 Е и аз ще споделя с вас някои кадето ме кефят парчета ето ги Sebastien Leger Feat. Gia Nellish- Hypnotized; Dave Spoon Ft Lisa Maffia- Bat Girl; Djuma Soundsystem- Les Djinns; H.O.S.H.- Steppenwolf;; Ad Finem-Angel ето ви парчтата горещо ги препоречвам на хората които искат да намерят перфектния ритьм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #86 Отговорено 10 Декември, 2007 Eто и още едно което си заслужава Gregor Salto Feat. Thais-Mexer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #87 Отговорено 10 Декември, 2007 Едно от мен Tiesto - In a search of Sunrise ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #88 Отговорено 10 Декември, 2007 На тиесто парчето е добро пробвайте и мойте не са лоши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #89 Отговорено 10 Декември, 2007 Всички ги има в data.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #90 Отговорено 11 Декември, 2007 Аз забраих да ви питам. Някой ходи ли на Мартин Гарсия в ПР, че бях там И въобще пишете ако ходите някъде може да се засечем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #91 Отговорено 11 Декември, 2007 Може ли да ми помогнете издирвам една яка песничка но в дата я има само 46сек а искам цялата които иска да ми помогне да я свали кратката версия от дата и да види дали му е позната ето и името под което горе-долу я знам Addicted To Hause помагаите колеги кефи ме тая песен на мах а не знам от каде да намеря цялата версия, благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #92 Отговорено 11 Декември, 2007 (Редактирано) Колега, парчето се казва : Who is afraid of detroit култово е приятно слушанеЕто ти и едно линкче : Линкче (кликни тук ) Редактирано 11 Декември, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #93 Отговорено 11 Декември, 2007 еее браво колега благодаря много супер си леле колко ме кефи това парченце http://www.foxes2.be/phpbb2/images/smiles/th_thdisco.gif[img/] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #94 Отговорено 1 Февруари, 2008 да изровя темата, че мухъл хвана това го направих около Нова година - взе ръжда да хваща, но става style: no minimal, no electro, no shit - only deep progressive sound lenght: ~60 min, 192 kbps Tracklist: Ariel Curtis - Escape Of Sound (Original Mix) Curtis & Dakota - Not A Simply Thing (Maindave Costera Mix) Josel - Just Devotion Cristian Paduraru - Express Yourself (Michael & Levan Progressive Mix) Ariel Curtis - Escape of Sound (Michael and Levan mix) Stefan Anion - Orion's Belt (Original Mix) Mike Brin - After It Comes (Original Mix) Elusive Presents Ethos - Sicilian Flame (Original Mix) Download-> http://4storing.com/24bpj/b96bcc5a03b4b1e3...7698e06b1b.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #95 Отговорено 1 Февруари, 2008 Колега от каде мога да си ги сваля тези парчета в дата ги няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #96 Отговорено 1 Февруари, 2008 Някои ги има други не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaT^SmoukofF 1 #97 Отговорено 1 Февруари, 2008 Момчета, утре вечер - Tobias Luke a.k.a. O.B.I. - club Massai ...Някой от форума ще се завърти ли там? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #98 Отговорено 1 Февруари, 2008 Химнът на тазгодишния Love Parade2007 Westbam & The Love Committee - Love Is EverywhereЕкстра еВъпреки че съм манияк на на малко по-различния стил транс/гоа/психаделик (Astral Projection RULZ ), това също е супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #99 Отговорено 1 Февруари, 2008 Alex Costa Rue St.Mauricewanna fuckKaiak FliegeVirgin Festival 2007 - Deep Dish LiveEdison Pride - Your Body Your SoulDJ Double D-UndergroundEl Reyalto - Tech Coast Tribal 01/26/07Абе много са хубавите сетове.Ако някой иска нещо,да ме намери на скайп vektor4o7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #100 Отговорено 1 Февруари, 2008 Химнът на тазгодишния Love Parade2007 Westbam & The Love Committee - Love Is EverywhereЕкстра еВъпреки че съм манияк на на малко по-различния стил транс/гоа/психаделик (Astral Projection RULZ ), това също е супер.Пфффф как бе колега westbam са велики Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shkarcheto 0 #101 Отговорено 1 Февруари, 2008 колеги с този сайт на фриски радио сте закъсняли много. Най яките им сетове бяха през януари 2006. радвам се 4е сте го намерили и вие през 2007. И най хубавото им рипване е със Station ripper програмката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #102 Отговорено 2 Февруари, 2008 Колега от каде мога да си ги сваля тези парчета в дата ги няма колега, не всичко има в data-та иначе останалите тракове можеш да ги откриеш със Р2Р търсачките или да си ги купиш от онлайн магазините за електронна музика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hangman_real 0 #103 Отговорено 3 Февруари, 2008 Слу4айно попаднах на он лайн радио,денонощно само яки сетове-къртииииииииииииииииииииииииииииииииииии�ииииииииииииииииииииииииииииииииииииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #104 Отговорено 3 Февруари, 2008 Колеги някой слуша ли по Алфа радио 120 минути метрополис аз това ппредаване го обожавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #105 Отговорено 3 Февруари, 2008 www.tribalmixes.comТук има разни интересни работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #106 Отговорено 3 Февруари, 2008 Ето нещо по леко 212_system_f_-_cry_(dj_shah_and_pedro_del_mar_remix_edit) и Dubtribe Sound System - Equitoreal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #107 Отговорено 3 Февруари, 2008 Колеги я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #108 Отговорено 3 Февруари, 2008 Колеги сори за предния пост нека моделаторите го изтрият ето и от мен едно много добро парче Dj Double D- Slam ненормално е кефи ме яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaT^SmoukofF 1 #109 Отговорено 4 Февруари, 2008 Момчета радиото е 1 - di.fm има абсолютно всичко от АBBА и SOLO PIANO до DEEP PURPLE и SHRANZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #110 Отговорено 4 Февруари, 2008 Хаус рулззззз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #111 Отговорено 4 Февруари, 2008 Хаиде и това кам колекцията... De Donatis and Ciacomix - Angel (De Donatis Vocal Mix)mos hause2mos hause Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #112 Отговорено 4 Февруари, 2008 (Редактирано) Момчета, вчера съвсем случайно попаднах на едно уникални парче. Спомнчм си как DJ Ради го пускаше в Индиго. Просто те настръхва тоя трак. П.П. Има го в датата. Редактирано 4 Февруари, 2008 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #113 Отговорено 4 Февруари, 2008 Слу4айно попаднах на он лайн радио,денонощно само яки сетове-къртииииииииииииииииииииииииииииииииииии�ииииииииииииииииииииииииииииииииииииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #114 Отговорено 5 Февруари, 2008 Ее аз съм за тука бе ,как не съм я видял тая тема Радиа да искате само.. В софия си имате такова хубаво радио NOVA ,всеки следобед има на живо Roger Sanchez или Pete Tong които изкъртват положението Иначе когато съм си в хасково през сателита го слушам. Други радиа които си ги слушам редовно са Underground FG , Proton ,IBIZA GLOBAL RADIO. Тези и още много можете да ги намерите на http://www.shoutcast.com/. Поздрав от мене с един сет Dj Lion live Varna club Horizont 06.12.2007.mp3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #115 Отговорено 8 Февруари, 2008 Ето за да не замира темата едно яко паарче за маниаци с яки туби DJ ICO & DOUBLE D - Excess (remix 2007) яко е много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #116 Отговорено 8 Февруари, 2008 Ето нещо по леко 212_system_f_-_cry_(dj_shah_and_pedro_del_mar_remix_edit) и Dubtribe Sound System - EquitorealFerry Corsten маже с тоя трак , един от любимите ми е ........ само дето си е транс , без значение, че Шах го е ремикс-вал ...... което ми напомня да питам - абе фенове на транс музиката има ли ? да си се почувствам и аз сред свои Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #117 Отговорено 8 Февруари, 2008 Някой ще ходи ли на Deep Dish и Victor Calderone 22,23 като дати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #118 Отговорено 9 Февруари, 2008 Колега аз имам желание да ходя каде точно ще се проведе мероприятието може да се разберем да се видим и да ходим заедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #119 Отговорено 9 Февруари, 2008 ами за Calderone още не знам. Иначе Deep Dish ще са в Сити Центъра до хотел Хемус на ниво -2 /паркинг/. аз като разбера със сигурност дали ще ходя ще пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #120 Отговорено 9 Февруари, 2008 ок батка да знам каде ще бьде и да се видим ако искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове