mytanta 46 #1 Публикувано 30 Ноември, 2017 Здравейте колеги,попадна ми една навигация от црв3 и искам да попитам дали мога да я инстална на црв2 фейслифта което е с оригинално радио. Днес сравних окабеляването на навигация от црв2 и тази от црв3 и имат голяма разлика в окабеляването.Някой ако е наясно дали ще стане да сподели,благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #2 Отговорено 30 Ноември, 2017 Би трябвало като разглбиш конзолата на радото, отзад а лъснат кабели и букси, но трябва да разглобиш, също така трябва да имаш gps модул с кабел, който да включиш в уреда(радио-навигация) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #3 Отговорено 1 Декември, 2017 (Редактирано) за това става въпрос : снимки 1 и 2 оригинална навигация 2002-2006 ,снимки 3 и 4 оригинална навигация 2006-2012. Това имам като окомплектовка,дали ще може да се напасне така че да ползвам всичко на системата. Редактирано 1 Декември, 2017 от mytanta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #4 Отговорено 1 Декември, 2017 (Редактирано) Колега, тука ще си трябва некой "спициалист". Ще трябва да се проследяват кабели и да се наставят. Трябва да стане, но ще падне голямо търсене и наставяне. Хубаво, е че имаш и буксите от новата. А като размер ще се побере ли в дупката на таблото? Редактирано 1 Декември, 2017 от cucy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #5 Отговорено 1 Декември, 2017 Като размер става, но дали ще се напасне ще трябва някой специалист да се произнесе. Ако знаете такъв човек в Пловдив ,моля за тел.за връзка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #6 Отговорено 9 Декември, 2017 Навигацията я монтирахме ,радиото и мп3 върви но навигацията не ще.Вътре имаше някакаъв правен диск но не знам дали е читав.Трябва ми диск за да разбера проблема в оптиката или в диска е.Ако някой от Пловдив е склонен да му пробвам диска за 5 мин. моля да пише на л.с. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове