Ves 5 #41 Отговорено 8 Февруари, 2021 On 1/25/2021 at 9:56 AM, CARPERA said: Точка 2 писъл си 1л това е вместимоста,а после 2 бр??????. Точка 3- HGO-3 това е за хипоиден преден диференциал които се появява при 3 ген дизел но при бензина го няма. При 4 генерация в всички модели ли го има. Писъл си 1 л HGO-3 това сигурно ли е . Там поне при 3ген дизел са две пробки и е до протичане от горната. Тоест ако не стигне 1 л тлябва да се долее още. ... Здравей @CARPERA, Всичко което съм описал е по фактура от Бултрако, а от въпросните количества ми е останало малко и от трите вида течности (за точните количества ще трябва да погледна, ако те интересува). Надявам се не съм объркал някого с писанията си, но за бъдещи читатели колата за която съм писал въпросното обслужване по-горе е HONDA CR-V 1.6 iDtec 4WD, 158к.с, 2015-т. За останалите модели/генерации нямам представа как стоят нещата, но едно обаждане в Бултрако би било достатъчно за да се разберат какъв вид, колко количество и пр. биха били необходими. Поздрави ✌️ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Volodya 2 #42 Отговорено 18 Май, 2022 Здравейте Появи се първия проблем...При палене ми излезе на таблото PGM-FL,запали,движи се,но нямам възможност, времево да я покарам...Колата не е карана от 2 седмици, а преди месец беше на годишно обслужване. Моля за съвет..Благодаря ви предварително Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyIPL 2 #43 Отговорено 20 Август, 2023 Какъв беше проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове