ibarnev 11 #1 Публикувано 24 Ноември, 2017 (Редактирано) Здравейте, след като се сдобих със CRV III ген. установих че парктроника, никога не ми отчита доближаване до даден обект отпред. Отпред ляво и дясно, както отзад ляво дясно и център имам сигнализация, както звукова, така и визуална, но отпред център нямам. Предполагам, че това не е нормално, а както установих на предполагаемите места за датчици имам две дупки. Какви са стъпките които трябва да предприема, да се засилвам ли веднага, да купувам два датчика или трябва първо да се свали бронята и да се огледа и т.н Поздрави! Иначе колата е супер! Редактирано 24 Ноември, 2017 от ibarnev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pln 61 #2 Отговорено 24 Ноември, 2017 Ами то отпред няма, поне при мен. Освен високото ниво да има и по средата.... Има ъгловите отпред и отзад които са постояно включени. Задните център само на задна предавка работят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibarnev 11 #3 Отговорено 24 Ноември, 2017 Всъщност, точно това не мога да преценя, защото тези дупчици може и да са от нещо друго, струват ми се доста ниско долу...но пък може и да са точно местата за фронталните датчици, ще изчакам и други да споделят опит. Благодаря за отговора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepur 175 #4 Отговорено 24 Ноември, 2017 Не са за датчиците. Ползват се за скара на регистрационни номера.Много приличат,но не са . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mafyata 9 #5 Отговорено 25 Ноември, 2017 Моето е с фабричен парктроник и отпред имам само 2 странични, няма централни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibarnev 11 #6 Отговорено 25 Ноември, 2017 Ами явно нямаме фронтални, което е странно ... пък и “баба ми все с парктроници е карала” ! Мерси за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове