dzrasd 104 #1 Публикувано 4 Ноември, 2017 Здравейте. Някой зане ли дали има начин на Акорд 8 седан на тавана да му се сложи багажник, тип кутия, по някакъв начин ? Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2 Отговорено 4 Ноември, 2017 Разбира се - трябват ти напречни греди със странично захващане (на рамката над вратата). Thule са от хубавите, имат съвместим модел - около 250-300лв е. Потърси в гугъл "греди за авто багажник" и на първа страница ще има 10 сайта, които да прегледаш (или прозвъниш) за конкретни предложения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #3 Отговорено 5 Ноември, 2017 Благодаря ! Точно Thule бях гледал в Escadra, но не можах да разбера дали ми трябват някакви специални приготовления на колата, за да може да се монтира това нещо. Искам да го изпозлвам за сноуборд багажник, видях че има и специализирани такива, а не цели кутии. Благодаря пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honditeee 39 #4 Отговорено 6 Ноември, 2017 Влизащ в сайта на туле и си избираш модела кола и ти излизат точните модели за купуване. Греди има добри и на whispbar ако си решил да купуваш чисто нови. Имат представител в София. Иначе с кутия е най-добре защото е доста по функционална, но е скъпичка. Още преди години си купих бокс на Kamei husky и е страхотен ако ходиш в чужбина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pampov 6 #5 Отговорено 10 Юни, 2018 Здравейте!Откъде да си намеря напречни греди за тавана?Трябва да са специално за акорд или стават и някакви универсални? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didomucy 73 #6 Отговорено 6 Октомври, 2018 Здравейте колеги, да повдигна темата,ето вариант на греди с багажник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honditeee 39 #7 Отговорено 11 Октомври, 2018 (Редактирано) Готино е колега, може и аз да пусна снимка от мойта, но комби Само ми е интересно да питам защо толкова малка кутия си сложил ? За да не стърчи от покрива ли Редактирано 11 Октомври, 2018 от honditeee Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #8 Отговорено 11 Октомври, 2018 Може ли информация за релси и кутия от къде са купени и какъв модел са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honditeee 39 #9 Отговорено 11 Октомври, 2018 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didomucy 73 #10 Отговорено 12 Октомври, 2018 Здравейте колеги, кутията я имам от 10-на години, бях я купувал за Хонда Сивик, това може би обяснява размера.Гредите ги закупих от багажник.ком,алуминиеви с заключващ механизъм на Taurus. Гредите трябва да са за нашите коли,така наречените универсални не вършат работа, заради различната широчина на гредите над предна и задна врата към тавана. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове