shiderovvn 0 #1 Публикувано 26 Октомври, 2017 Колеги, може ли мнения за този двигател? D16Y7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 26 Октомври, 2017 1.6 едновалов хонда мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #3 Отговорено 27 Октомври, 2017 Както всеки хондов мотор здрав и читав. Относно горенето на масло, това може да се очаква от всеки неревизиран двигател на 20г 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shiderovvn 0 #4 Отговорено 27 Октомври, 2017 Еми... Аз още нямам книжка, предстои ми скоро да почна курсовете. И тъй като съм 18-годишно пишлеме искам нещо по-бързичко, в рамките на умереното, разбира се, и затова се спрях на D16Y7, но не бих отказал и D16Y8. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shiderovvn 0 #5 Отговорено 30 Октомври, 2017 Благодаря за обидите, исках просто да знам към какво да се насоча, като реших, че тук е мястото, но явно не е. Не виждам с какво заслужих тези думи. Това че има хора на моите години, които се мислят за състезатели, не значи, че аз съм от тях. Голяма грешка е да ни слагате под общ знаменател. Това, че искам по-хубав двигател с по-голяма мощност, не значи, че ще съм "гъзар" на улицата. Изпратено от моят Lenovo K33a48 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 353 #6 Отговорено 14 Ноември, 2017 Точно така, приятелю, като за първа кола гледай състояние, а не мощност, защото или ще ти изтънее джоба от ремонти и няма да ти остане време да се научиш да караш поради простата причина, че колата ти постоянно е в сервиза, или пък ти самия ще станеш автомонтьор докато я ремонтираш през ден. Казвам ти само положителни неща, за да не го изтълкуваш като обида или неразбиране. Извлечи поуката от хора, които вече са минали по този път. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове