venis77 10 #1 Публикувано 24 Октомври, 2017 Здравейте,карам Акорд купе 1999 2000 бензин и нещо ми тропа отзад,проверено е окачването и нищо не намерихме разбито..къде може да е проблема,тампоните на ботуша дали може да е.....? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #2 Отговорено 24 Октомври, 2017 Горните тампони на задните амортисьори. Проверено е на два седана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #3 Отговорено 24 Октомври, 2017 там ли да търся проблема,колега,сменят ли се лесно / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #4 Отговорено 25 Октомври, 2017 Имаше една тема тук някъде, в която питах, и двама души ми дадоха същия отговор. Става въпрос за колата от подписа ми. Смениха ми тампоните в един сервиз и от тогава го няма това похлопване. Цената на комплекта за единия варира от 15 лв. до 25. Цената за смяната на двата при мен беше 50 лв. Нещо такова са: http://store.emk-33.com/product/745551/tampon-amortisyor-zaden-honda-accord-vi-1996-2-0-i-ls-monroe.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #5 Отговорено 25 Октомври, 2017 моята е КУПЕ ,дали е еднакво окачването??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veliko 3 #6 Отговорено 14 Февруари, 2018 Здравейте и аз имам подобен проблем и ми се иска да го отсраня. Колега tonywoolf можеш ли да кажеш от къде са взети тампоните? venis77 за жалост се съмнявам да станат, твоята е реално американска Хонда и шанса да има разлика е голям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #7 Отговорено 16 Февруари, 2018 Тампоните са взети от първия магазин, в който ги има. Нищо особено не са. Линка, който съм дал по-горе, напълно отговаря на вида на предни и задни тампони - предни и задни са еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madmaxxxx 48 #8 Отговорено 31 Май, 2018 Също с Акорд Купе. Отзад отляво просто така чука нещо, като паднала гайка в кората. Скъса ми нервите. На стенд нищо не излезе. Бомба била... Колегата ако е оправил тракането в неговото купе да сподели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #9 Отговорено 1 Юни, 2018 продадох я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове