svesevo 9 #1 Публикувано 17 Октомври, 2017 Здравейте колеги,аз май само искам мнения отколкото давам ама....пак имам зор.Трябва да се смени ролката на коляновият вал но супер трудно я намерих нова и малко скъпа(160 паунда)...но няма как вече я поръчах.........питането ми е всъщност(понеже в една морга тук в Англия) намерих Харви но ръчка(моето е автомат) и оня не иска да ми даде само ролката...вика вземи целият двигател(мисля си че мога да се разбера с него) но искам да знам ще стане ли мотор на ръчка на мотор на автомат???Ако става ще взема двигатела(е така да си го имам ) Благодаря ви предварително!Забравих да добавя,че са два вида ролки (аз не знаех и купи грешната сега,ще я връщам),имат разлика в вътрещният диаметър биват 24мм и 28 мм моят двигател е за малката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tri pompi 5 #2 Отговорено 20 Октомври, 2017 Здравейте колеги,аз май само искам мнения отколкото давам ама....пак имам зор.Трябва да се смени ролката на коляновият вал но супер трудно я намерих нова и малко скъпа(160 паунда)...но няма как вече я поръчах.........питането ми е всъщност(понеже в една морга тук в Англия) намерих Харви но ръчка(моето е автомат) и оня не иска да ми даде само ролката...вика вземи целият двигател(мисля си че мога да се разбера с него) но искам да знам ще стане ли мотор на ръчка на мотор на автомат???Ако става ще взема двигатела(е така да си го имам ) Благодаря ви предварително!Забравих да добавя,че са два вида ролки (аз не знаех и купи грешната сега,ще я връщам),имат разлика в вътрещният диаметър биват 24мм и 28 мм моят двигател е за малката. Здрасти,защо не потърси в бг. можеше да ти дойде по тънко.За D16W?? колко е .И да не си загубиш шпонката : -) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svesevo 9 #3 Отговорено 20 Октомври, 2017 Ня,ах време да търся от Бг....поставена е...засега всичко е ок..а какво е това "шпонка" ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 21 Октомври, 2017 Шпонката е малкото парченце метал с което се застопорява шайбата към вала.https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjynIKV5YDXAhUM7hoKHZfrBmwQ_AUICigB&biw=1583&bih=740 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #5 Отговорено 21 Октомври, 2017 .........питането ми е всъщност(понеже в една морга тук в Англия) намерих Харви но ръчка(моето е автомат) и оня не иска да ми даде само ролката...вика вземи целият двигател(мисля си че мога да се разбера с него) но искам да знам ще стане ли мотор на ръчка на мотор на автомат???Ако става ще взема двигатела(е така да си го имам ) Аз на предишната кола така събирах разни части,ей така да има ако се наложи! Да ама никога не ми се наложи да ползвам части от тези дето имам.Трябваше при разни ремонти да търся части дето нямах. Вече не събирам части предварително! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове