thelastbonbona 69 #1 Публикувано 4 Октомври, 2017 Здравейте колеги! Предстои ми покупка на съответното бижу и бях посъветван задължително да проверя номера на рамата и двигателя дали съвпадат с тези в големия талон. Можете ли да ме насочите точно къде да гледам, защото не можах в интернет да се справя да ги намеря и да не търся Woldo под капака.. да бъда една идея по подготвен Благодаря предварително и се извинявам ако вече съществува въпросът, но не го намерих. p.s нямам търпение да стана член на вашия клуб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivFan 3 #2 Отговорено 4 Октомври, 2017 Като отвориш предния капак и погледни пластмасовата кора която е под чистачите. Там имам правоъгълно капаче на щипка. Под него е номера на рамата. Номера на двигателя би трябвало да е разположен някъде зад радиаторите, но не съм сигурен. Моля някой колега да ме поправи ако греша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #3 Отговорено 4 Октомври, 2017 Благодаря колега! Ще гледам там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 4 Октомври, 2017 От тук: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=102600 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #5 Отговорено 5 Октомври, 2017 Страхотни сте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове