briareos 2 #1 Публикувано 3 Октомври, 2017 Здравейте, Появи ми се странен шум/вибрация при стоене на място. Подред на позициите: P - слаб, но го има R - там винаги е имало виене N - тишина D/L - при стоене на място се появява, при потегляне и движение не се усеща. Всички масла и течности са сменени преди около 1500 км, при първоначалното обслужване. На пръв поглед тампоните на двигателя са заминали, ще ги сменям, на кутията не съм ги огледал още. Въпросът ми е дали ви е познат симптом на нещо друго. P.S. колата е от профила ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 3 Октомври, 2017 Вибрацията не е ли свързана с малко по-ниските обороти на двигателя на празен ход или има неравномерна работа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
briareos 2 #3 Отговорено 3 Октомври, 2017 напълно възможно, неравномерна работа не съм усетил. ще сменя тампоните първо и ще проверя тези на кутията дали не са за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dnedkov 0 #4 Отговорено 3 Октомври, 2017 Вчера ми смениха тампона на скоростната, преди това и аз имах вибрация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 3 Октомври, 2017 Обръщайте внимание и на маслото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #6 Отговорено 3 Октомври, 2017 На всеки 30000 км... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове