Jappower 0 #1 Публикувано 26 Септември, 2017 Здравейте колеги имам проблем колата е англичанка D16Y2 . При каране на ниска предавка 1,2,3 при подаване на газ колата буквално забива моцуна и след 1 сек пак се оправя . Това го прави когато си иска . Да спомена , че откакто го прави този проблем вървежа няма нищо общо с преди , все едно карам 75 коня . Прави го и на газ и на бензин . Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2254 #2 Отговорено 26 Септември, 2017 (Редактирано) Симптома е свързан с запалването.Свещи,лули,кабели,дистрибутор,палец,бОбина. Редактирано 28 Септември, 2017 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jappower 0 #3 Отговорено 26 Септември, 2017 БОбина сменена . Значи ще пробвам с останалите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jappower 0 #4 Отговорено 11 Март, 2018 Up . Няма оправия това нещо . Сменени (кабели , свещи , бобина , комутатор , ) Пробвах и с нов дросел да не би да е от TPS . Забелязах , че го прави (незнам дали има значение или си внушавам) когато времето е топло . Чека не свети . Моля за съвети защото вече ми писна да давам пари на вятъра . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paco_vet 3 #5 Отговорено 11 Март, 2018 Провери за хлабава маса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jappower 0 #6 Отговорено 11 Март, 2018 Не съм ги сменил . Забравих марката на свещите . Забелязох , че когато забие и при подаване на газ се получава една глъхнене сякаш не отваря дорселовата клапа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velko1 2 #7 Отговорено 5 Април, 2018 Бобина пак само скъпа (NJK) Имах подобен проблем от китайска бобина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове