niki_r 3 #1 Публикувано 25 Септември, 2017 Здравейте, карам Сивик 6-та генерация D15Z6 и в движение светна чека. След като окъсих пиновете на компа показа следната грешка http://dox.bg/files/dw?a=71cb3dc29e До колкото успявах да прочета дава грешка 63, която намирам за втори датчик за въздух, ако не греша Моля за съвет къде се намира този датчик и дали правилно съм прочел грешката Благодаря Ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 25 Септември, 2017 Здравей,колега!Аз виждам грешка 54.Ако е така е датчика на вала в делкото вероятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_r 3 #3 Отговорено 26 Септември, 2017 Здравей, ако грешката е 54 как се проверява дали проблема е в датчика ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 26 Септември, 2017 Има ли трудно палене и придърпване в движение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_r 3 #5 Отговорено 26 Септември, 2017 Да, но рядко се случва. Трудното палене го имаше само една седмица, след това изведнъж се оправи и започна да пали нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #6 Отговорено 27 Септември, 2017 Най-добре пробвай с друго делко от колега как е и ресетни еку-то. Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #7 Отговорено 18 Октомври, 2017 (Редактирано) кой е тоз датчик в делкото ( не ми е ясно ).... грешка 54 crank fluctuation sensor ... тоест датчик колянов вал.. Редактирано 18 Октомври, 2017 от HONDA-TEAM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 18 Октомври, 2017 Абе я земи провери дали ремъка на алтернатора не трие е един черен шлаух, между блока и него. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_r 3 #9 Отговорено 26 Октомври, 2017 Абе я земи провери дали ремъка на алтернатора не трие е един черен шлаух, между блока и него. Точно там беше проблема. Ремъка беше прекъснал кабелите и след като го запоих всичко си дойде на мястото. Жалко, че не бях влизал във форума да прочета мнението, а се лутах толкова много време. Благодаря, много ! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kurti7912 14 #10 Отговорено 27 Октомври, 2017 За какво тогава питаш като после не четеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #11 Отговорено 27 Октомври, 2017 За какво тогава питаш като после не четеш Човека е питал на 25 септември, най-добрият отговор се дава на 18 октомври. Аз също не бих чакал 3 седмици някой да ми отговори във форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #12 Отговорено 27 Октомври, 2017 Да се чувствам ли виновен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #13 Отговорено 27 Октомври, 2017 (Редактирано) Да се чувствам ли виновен. Хахаха разбира се, че не. Всички на които си помогнал сме ти благодарни, защото все пак никой не е на заплата във форума и не е длъжен да се обяснява. Просто закачливи коментари от рода на защо питаш, като не четеш ме дразнят като се има предвид слабата активност във форума ни. Тук знаещите и помагащите се броите на пръстите на едната ръка. Напълно нормално е за мен поне, когато питащият не получи отговор в рамките на няколко часа до ден, да потърси друга помощ, все пак става въпрос за автомобили. Чест му прави на niki_r, че все пак е влязъл във форума и е споделил какъв е бил проблема, така темата вече има завършен вид и би помогнала на следващият с подобен проблем. Редактирано 27 Октомври, 2017 от teodor_tsonev 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове