Kun3v 0 #1 Публикувано 23 Септември, 2017 Колеги помагайте кой с каквото може.. Бях паркирал моята Хондилина на един обществен паркинг за престой от едно денонощие след като си я прибрах и заведох на ежеседмично почистване останових че 80% от колата е покрита с някаква мн финна и почти незабележима мъгла.. стой като прашасало... в следствие се оказа че в близост са боядисвали с някакъв грунд за метал едно хале и аз и още 20 коли сме пострадали.. имате ли идея как да изчистя тая паяжина от лака и боята на колата ми без да навредя кой знае колко на емайла и :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #2 Отговорено 23 Септември, 2017 Еми и аз бях така на сивика и падна с времето. Другото е много фино полиране или с тези почистващите гуми (като пластелин) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #3 Отговорено 23 Септември, 2017 Цялостно полирване и ще се махне всичко,минава се с три пасти първата е абразивна за драскотини е други химий,втората е финна а третата против холограми.... Изпратено от моят SM-G388F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 23 Септември, 2017 Здравей, Бях попаднал на същата кофти ситуация само че аз бях окъпан с корабна боя, която е в пъти по кофти. Има решение на проблема ти, за съжаление няма да е безплатно. Аз лично се оправих със следните продукти: Кърпа с така наречения - clay - LINK Лубрикант за кърпата - LINK Като разгледаш линковете ще разбереш кое как и защо. Ще прикача утре снимка преди и след. Другия вариант е както колегите са ти казали, някой да ти я пастира и полира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #5 Отговорено 24 Септември, 2017 Който има каско, да действа признават го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове