eklipze 1 #1 Публикувано 11 Септември, 2017 Здравейте, Не намерих подобна актуална тема и за това пускам нова. Можете ли да ми препоръчате човек (от Варна по възможност), който да ми настрои колата? Става въпрос за Civic D14 mini-me с D16Z6 глава. ECU-то е чипнато P1J, но няма нужните елементи за VTEC, т.е. ми трябва и такъв човек, който да може да свърши и тази работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Batvan 17 #2 Отговорено 11 Септември, 2017 Келеша ти е под ръка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #3 Отговорено 11 Септември, 2017 Келеша ти е под ръка. За съжаление вече не е между живите човека,лека му пръст.Но предполагам,че има обучен персонал,които да работи още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eklipze 1 #4 Отговорено 12 Септември, 2017 Лека му пръст на човека. Deodriver, можеш ли да дадеш някакви координати и евентуално да се свържа с тях, ако наистина има такъв персонал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове