topche 2 #1 Публикувано 11 Септември, 2017 Колеги, уплътнението на шофьорската ми врата се разяде от нещо и разкъса. Може ли някой да ми помогне с парт номер за да си потърся ново ? По-късно ще снимам какво точно се случи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #2 Отговорено 11 Септември, 2017 Най-вероятно е излязло от леглото си и е прищипано от вратата. 3-то поколение е колата, нали? По-късно ще потърся и постна чертеж с парт номерата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #3 Отговорено 11 Септември, 2017 Погледни на чертежа, според мен е позиция 17, въпреки, че описанието на позиция 18 като, че ли пасва повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 11 Септември, 2017 Honda си имат специална грес за поддръжка на всички гумени уплътнения - прозорци и врати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topche 2 #5 Отговорено 12 Септември, 2017 Погледни на чертежа, според мен е позиция 17, въпреки, че описанието на позиция 18 като, че ли пасва повече. 17 - много благодря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topche 2 #6 Отговорено 12 Септември, 2017 Погледни на чертежа, според мен е позиция 17, въпреки, че описанието на позиция 18 като, че ли пасва повече. 17 - много благодря ! Не мога да различа добре 72350-SVWV-E01 ?? поредицата в средата не мога да различ буквите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #7 Отговорено 12 Септември, 2017 72350-SWW-E01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pln 61 #8 Отговорено 6 Октомври, 2017 Honda си имат специална грес за поддръжка на всички гумени уплътнения - прозорци и врати Като казваш специална имаш предвид цената или наистина има нещо по-специално в действието ѝ, за разлика от разпространените силиконови спрейове и "олд скуул" парафин от аптеката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове