Jump to content
Guest west bam

Смених машината

Recommended Posts

Guest west bam

Хора смехих Д16-та с Д14А1 автоматик имах причина много ми е гадно скапа и се двигателя пълен блокаж а Д14 ми изпадна много изгодно земах я евтино червена като мойта само си свалих музиката и джантите за градско е супер ама аз сьм си свиканал да рьчкам а тая не може да се рьчка кофи работа ама става има кусури ама се оправят двигателя и е запазен и варви добре ама си е автоматик "мьрзелива" кола е та така изкарах си мьката хора направо не ми се говори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..ми май нема да има гонки вече с автоматика :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак ако е в по-добро техническо състояние от старата, не съжалявай. Отървал си се от много ядове. Според мен обаче това е не една а две стъпки на зад.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Eми в добро техническо сьстояние трябва да се сменят само тампони на задните носачи и това е на вьншен вид е по добра от мойта защото мойта беше с избеляла боя, иначе си взех лятите джанти и сд-то от Д16-та но да ви кажа си дьржа на марката защото ми предлагаха и един голф 2 GTI в перфектно сьстояние с ьс спортно окачване, с клима и други екстри ама на мен ми се кара хонда и за това я взех тази, а пьк и беше на мой приятел и знам че си я гледаше а и ми я даде на много добри пари а онзи искаше на голфа 4 бона сториха ми се много за него но кактои да е направо като се замисля и отлепям хора :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това автоматика мноо разглезва. жената има автоматик (е не е хонда) и като ми се налага да я вземам - голям мързел пада. наистина с ръчката забравяш, но за следващата хонда ще имаш едно наум :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

.....наум ли? Вече 2-ри автоматик карам и се чудя толкоз прост ли съм бил до ся, та само ръчки да имам :) Оттук нататък и на ум не ща да ми идва за ръчни скорости!!!;) Като искаш мощност и бързина - вземи си автомат с 10-15кс в повече и си :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....наум ли? Вече 2-ри автоматик карам и се чудя толкоз прост ли съм бил до ся, та само ръчки да имам :) Оттук нататък и на ум не ща да ми идва за ръчни скорости!!!;) Като искаш мощност и бързина - вземи си автомат с 10-15кс в повече и си :D

Аз лично съм твърдо против автоматиците ,вярно пазят двигателя ,обаче не си ли ръчна някоя скорост не ме кефи . :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

и аз така мислех преди, споко :) седни за 1 час в гондолата и ще забравиш, а и с колта беше същото - 800 кила купе със 113кс си беше много доволно пъргаво и мощно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не е възможно да постигнеш същия ефект с автоматик, както с ръчни. Автоматика сменя на под червената, автоматика не моеш го занимава със съединител, не можеш да върнеш предавка. Няма такива екстрички, то ако беше така... всички спортни коли да са автоматици :) Според мен де.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не е възможно да постигнеш същия ефект с автоматик, както с ръчни. Автоматика сменя на под червената, автоматика не моеш го занимава със съединител, не можеш да върнеш предавка. Няма такива екстрички, то ако беше така... всички спортни коли да са автоматици :) Според мен де.

Ние връщаме една предавка назад защото сме с малки моторчете и малко коне ;) Шибана работа може би е автоматик на д15-ка или по-малко !!! Автоматиците обаче също имат връщане на предавка при по-силно натискане на газта :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

виждам че споря с лаици :) от целия пост единственото вярно е че няма съединител!!! не само че вкарвам в червената зона, ами и на 10000 оборота ще влеза, само дето ме реже прекъсвача, мога да върна на която си скорост искам както с ръчната, от 4-та дори на 1-ва, но не мисля да ставам адвокат на автоматиците - просто кой каквото има да си кара и да му се кефи , само изразих лично предпочитание ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

автоматика си е екстра за бакшиши и за други дето обикалят по цял ден в задръстванията :) ама иначе :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

автоматика не дига ли с 10-на процента и разхода? А и май е доста скъпо удоволствие да се отремонтира след определени километри? Мерак ми е да видя вариатор как е, на хартия изглежда много интересно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Абе за сега да ви кажа сьм доволен оня ден бях в София и карах кьм кв.Стрелбище попаднах в е***ти и задрьстването и да ви кажа изобщо не усетих умора само се пускаш и натискаш спирачката екстра ама само едно не ми харесва вече не мога да рьчкам но по натам мисля да скачам на някоя по мощничка хонда но по натам за сега мисля да тьркалям автоматика :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

Аз предпо4итам ръ4ни скорости ;) харесва ми сам да сменям предавките :) или ако не ръ4ни може секвенцялни скорости в ръ4ен режим и да си ги сменям от лост4етата на волана,но пълен автоматик не :) някой ден като стана 4и4ко може би.. ;)

Редактирано от Salamander

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Б*х мама му! Изразих мнение, и бях разкъсан... ужас, майна недей така, лаици ще се наричаме. Просто дадох гласност на мнението си, което давам на базата на прочетеното. Леле, чак ми изтръпнаха ********! Леле... ;);) И с никого не съм спорил :) Мале, мале... от нямане на работа какви неща стават. Колко мъка има по този свят боже, колко мъка.Емо, съжалявам за офф-а, няма да пиша в темата повече, че току-виж ме облекът в дървен костюм. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....наум ли? Вече 2-ри автоматик карам и се чудя толкоз прост ли съм бил до ся, та само ръчки да имам :D Оттук нататък и на ум не ща да ми идва за ръчни скорости!!!:D Като искаш мощност и бързина - вземи си автомат с 10-15кс в повече и си :D

стига смях :dj:вече два пъти ми се случва при изпреварване с автоматика, по средата да ми сменя скорост - нищо лошо, но ми настръхва косата като идва някой на среща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стига смях :dj:вече два пъти ми се случва при изпреварване с автоматика, по средата да ми сменя скорост - нищо лошо, но ми настръхва косата като идва някой на среща.

Като се изпреварва с автоматик - газта винаги до край :D ..... и няма да ти превключва :D Иначе и аз доста харесвам автоматични скорости , макар мойта да е с ръчни. Някак придава едно спокойствие при шофиране ... на мен поне. Не се нервя на никого , гледам си позитивно на света :DЕдинственото което липсва е ,че едни гуми не можеш да изпилиш :D.Иначе си има автоматици, които стават и за рейсинг /WRC , F1 ... да не са с ръчки :D / . Те превключват по-бързо. Това ,че се управляват ръчно не ги прави ръчни скорости .... то и в градските коли има типтроник ,ама пак не става за рейсинг :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе майната последния път така хубаво ги пилеше гумите че как не се показаха теловете незнам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

един тъп въпрос - а на кола с ръчни може ли да се сложи автоматична кутия?Теоретично питам... замислих се че никога не бих дал 1000-ка за инжекция , колектори, "спортни" филтри и т.н. на за автоматик може би...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Майна да ти кажа верно си е голям кеф да караш из София с автоматик ама ми липсва рьчкането ама за сметка на това сега по малко се изморяван с автоматика при градска каране

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....наум ли? Вече 2-ри автоматик карам и се чудя толкоз прост ли съм бил до ся, та само ръчки да имам :) Оттук нататък и на ум не ща да ми идва за ръчни скорости!!!:) Като искаш мощност и бързина - вземи си автомат с 10-15кс в повече и си :)

стига смях :)вече два пъти ми се случва при изпреварване с автоматика, по средата да ми сменя скорост - нищо лошо, но ми настръхва косата като идва някой на среща.
емо не е от кутията момчето ми ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

емо не е от кутията момчето ми :)

дааам, от марката е :) голфче ли е Емко, кажи си дее :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

емо не е от кутията момчето ми :)

дааам, от марката е :) голфче ли е Емко, кажи си дее :)
и при митсубишито е така като тръгна да изпреварвам първо се питам -а дали ще успея блиските 10мин?а е 2000 .16в 136кс.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

един тъп въпрос - а на кола с ръчни може ли да се сложи автоматична кутия?Теоретично питам...

никой не казва :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

какво съвпадение само :o Автоматичната скоростна кутия и дизеловият двигател на "Митсубиши Оутландер" е от.............................."Фолксваген Голф" ;) А на флагмана Паджеро.................от "Ситроен" ;) Информацията съм я взел лично от официалният представител на Митсубиши за България!!!Какво ли не причинява глобализацията на някои доскоро авторитетни фирми, като митсубиши(.......), нисан (рено), мазда(форд)......... ;)

Ужас .... ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

не е тъп вапроса - възможно е, но ще е трудно и скъпо да се адаптира, по-лесен и евтин вариант е продажба на едната и покупка на друга кола. Освен това автоматика има индикации по таблото и тунела, които ще ти липсват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като говорим за автоматици, някой запознат ли е по-подробно с новата I-SHIFT трансмисия дето се слага на новия Civic? В нета намерих доста противоречиви мнения, всъщност май повечето я оплюват. Какви са плюсовете и минусите в сравнение със стандартна AT?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...