kebappa 12 #1 Публикувано 7 Септември, 2017 Здрасти колеги Водачите на предно ляво стъкло са износени и стъклото се клати напред и назад. В следствие на това ако вдигам прозореце (при по висока скорост) изкача над рамката на вратата . Никъде немога да си намеря ремонтен комплект водачи (бели пластмаси който се плъзгат по релсата ) . Някой случаино да е купувал ???За немски бангии е пално с ремонтни комплекти по за 3 лева . За хонда нищо не намирам освен цял механизъм с мотора за около 80 лева . Идей ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LedZep 8 #2 Отговорено 10 Септември, 2017 Аз също питах наскоро, защото дясното стъкло се вдига лениво /трудно/, но никой не ми отговори. Също бих искал да науча какви са опциите. Дали ремонт, дали купуване на цял механизъм..... Ще ми е интересно да се развие темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kebappa 12 #3 Отговорено 10 Септември, 2017 За нашите няма ремонтен комплект. Аз си нправих водачи и сега всичко е ок . Проблема ми е решен . Колека , за да се движи бавно значи или не е смазАно , или ти е повредено жишото. Провери , смажи и виж дали ще се оправят нещата . Ако не , пиши и ще мислим . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LedZep 8 #4 Отговорено 16 Септември, 2017 Един колега ми предлага моторче, но е от бензин. Надявам се няма разлика с тези от нафтовите печки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #5 Отговорено 18 Септември, 2017 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=100355 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове