BaiJack 4 #1 Публикувано 30 Август, 2017 Здравейте колеги.Съжелявам за новобранският въпрос, но четох различни мнения за модела и не знам, кое е вярно и кое не. Въпросът ми е има ли сериозна разлика между Accord 2006, 2007, 2008г. 2.2 iCTDI. Четох тук във форума, че фейслифта е след 2006-та година, а гледам, че има фейслифтови от 2006-та. Същото прочетох и за бордкомпютъра. И възможно ли е да е измама, колата да се води 2007-ма а да е 2006-та и как може да се разпознае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOA1985 7 #2 Отговорено 30 Август, 2017 Гледаш VIN номера. 10 тата цифра означава коя година е. Това което са написали като година е първа регистрация в Бг. Фейса има Бордкомпютър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #3 Отговорено 30 Август, 2017 2006 акорд може да е фейслифт, но може и тази година да е първа регистрация и да не е. Няма невъзможни неща при търговците. Един приятел преди години си купи WV Jetta, като ми каза, че е 2011 г. След като се позачудих и разровихме заедно се оказа, че първата регистация на колата е 2011 г, а модела е от 2007 (не знам как е залежала така, но няма невъзможни неща). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #4 Отговорено 30 Август, 2017 Фейслифта се прави от Септември/Октомври 2005-а, като модел за 2006-а. Познава се по различния дизайн на волана, борд компютър, външно коренно различната предница (броня, капак, решетка). 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #5 Отговорено 30 Август, 2017 Най-бързият/лесен начин за оценка от дистанция е лъскавата лайсна на/над решетката отпред.Преди фейс лифта е на капака, на фейса е на решатката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове