pavkaz 0 #1 Публикувано 27 Август, 2017 Здравейте, Колата е акорд 96та година 1.8 мотор 116 к.с с газов инжекцион. Онзи ден температурата се вдигна рязко, един маркуч се беше скъсал. Карах я загряла около 5 минути до сервиза. точнопреди сервиза светна чек енджина в жълто, след което веднага я изгасих , изчаках и я запалих отново - тогава не светеше. До сервиза изкара, смениха маркуча, в момента колата не загрява, но ветна отново чека. Този от сервиза ми каза, че понеже нямат букси ОБД - евро или както щеш, трябва да отида при някой, който се занимава с Хонда. Второ, освен, че свети, колата държи много ниски обороти, при подаване на малко газ оборотите слизат вместо да се вдигат, след което леко се вдигат и като паднат колата гассне. Чува се съмнително почукване от мотора, което съм почи сигурен какво ще ми кажете за него.... Маслото е наред според майстора - по свещите масло няма - проверени са една по една, няма пушеци отзад, водата не мърда от средата. Моля, всякакви идеи и предложения са добре дошли, конретни сервизи и телефонни номера също. Слагам и видео с проблема. Благодаря и лек ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 27 Август, 2017 http://www.fastjapcars.com/mod-subjects-printpage-pageid-1-scope-all.htm 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #3 Отговорено 30 Август, 2017 Колега пиши от къде си, бих могъл да ти помогна.Безплатно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavkaz 0 #4 Отговорено 5 Септември, 2017 Здрасти, писах на лични, Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове