Peete 2 #1 Публикувано 23 Август, 2017 Здравейте, имам акорд 7 2.4 автомат, кара се на бензин. От скоро се случва нещо странно. Докато карам, всичко в колата премигва(табло, светлини, радио, навигация) и се цъка пак. Няма проблем с паленето или с вървенето. Не влиза в авариен режим, дава ми да я настъпвам.Светва чека и по някое време изгасва. По това, което успях да намеря във форума, звучи като клеморед. Тези дни ще ходя, да я гледат и ще видя каква грешка е записала. Случвало ли се е на някой? Някой има ли идеи, къде може да е проблема? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6200 #2 Отговорено 23 Август, 2017 На предния Акорд (от подписа ми) патих с клеморед, но там колата просто гаснеше в движение и после не винаги палеше от първия път. Светваше и зеленото ключе на таблото. Ако е от клеморед, няма как да угасне и после пак да запали в движение. Приятел имаше аналогични като твоите "илюминации" при движение по таблото и се оказа хлабава клема на акумулатора. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shishko 0 #3 Отговорено 23 Август, 2017 И аз имах подобен проблем и се оказа хлабава и замърсена клема на минуса на акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 23 Август, 2017 Губиш маса. Провери си клемите, зачисти ги с шкурка, провери и там, където минуса е закачен за купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #5 Отговорено 23 Август, 2017 И при мен се оказа хлабава клема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #6 Отговорено 23 Август, 2017 Колега при мен на стария акорд го имаше същия проблем и се оказа клеморед. Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #7 Отговорено 24 Август, 2017 Нека автора пише какво е станало, но по не много точен спомен на познат с Акорд 7ма бензин се случи същото и се оправи с нов компютър или нещо свързано с компютъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Peete 2 #8 Отговорено 24 Август, 2017 Много благодаря на всички, за отговорите. Като разбутах леко клемите и спря целия ток на колата свалих ги и ги зачистих..имаше доста за чистене. За сега не е премигала. Мисля, че и при мен проблема беше с клемите. Ако има развитие, ще пиша пак 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOA1985 7 #9 Отговорено 29 Август, 2017 Ок. Лесен ли е монтажа ? Или трябва до ямбол да дойда ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #10 Отговорено 29 Август, 2017 Колега SOA1985, грешна тема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове