Kissman 4 #1 Публикувано 21 Август, 2017 Здравейте колеги,въпроса ми е за какво да ползвам буксата,която имам монтирана под подлакътника и която един електричар ми каза,че е изнесена на отделен бушон,усилен и според него е за захранване с по-силен ток,примерно хладилна чанта.Вие как мислите и за какво го ползвате,като за зареждане не телефон например е далеч по-удобнио през запалката.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #2 Отговорено 21 Август, 2017 Не е задължително да се ползва. Аз я ползвам тази букса само когато ми трябва второ 12 волта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #3 Отговорено 21 Август, 2017 Тая букса само след фейса ли я има? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kissman 4 #4 Отговорено 21 Август, 2017 Ами незнам за преди фейса.моята е фейслифтова и го има . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #5 Отговорено 21 Август, 2017 И на преди фейса има не на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове