Хонда007 0 #1 Публикувано 28 Февруари, 2014 Здравейте, изчетох някои неща, но искам да попитам дали за този модел, по принцип има оригинален подлакътник? Знаете ли къде може да се намери на горе-долу приемлива цена, защото за момента търсенето е безрезултатно? Предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neno_penchev 0 #2 Отговорено 28 Февруари, 2014 Здравей колега, На стоков базар Илиянци има голямо разнообразие на универсални подлакътници с приемливи цени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #3 Отговорено 28 Февруари, 2014 Здравей, колега. В Tec Doc веднъж гледах, че има снимка на подлакътник за 7-мицата. Значи все пак има оригинален - довечера ще кача снимката. Иначе http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=17233&nplgrp=8&cmodnamepc=CIVIC&xcardr=5&dmodyr=2004&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=1.7LS&nplblk=08U8903 и тук го има. Намирам го на цена в нета 113 евро или дори 160 евро http://www.olimpia-auto.com.ua/price.php?inpSerchNumber=08U89S9A6A0A&maker=61 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #4 Отговорено 28 Февруари, 2014 Извинявам се, че постовете са един след друг, но времето за редакция е минало. Ето линк към обещаната снимка http://www.autopartoo.com/oem/286712.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хонда007 0 #5 Отговорено 28 Февруари, 2014 Изглежда доста добре, не е като повечето, които стърчат изкуствено нагоре и загрозяват купето. А и цветът е точно каквото ми трябва. Много благодаря за помощта, като го сложа задължително ще пусна снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_ks 13 #6 Отговорено 8 Януари, 2017 Някой сложи ли подлакътник на фейслифта........какъвто и да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
individualista 0 #7 Отговорено 30 Януари, 2017 Отидох и взех един за 20 кинта.. Заспа! Универсален. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_ks 13 #8 Отговорено 30 Януари, 2017 Отидох и взех един за 20 кинта.. Заспа! Универсален. Какъв си взел и как си го закрепил/монтирал? Аз търся подлакътник, дори универсален, който да не налага дупчене при монтаж. Надявам се да намеря някой, който да се закрепя в дупката за чаша между седалките. Някой виждал ли е такъв на пазара? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brokofil 18 #9 Отговорено 31 Януари, 2017 И аз търся! Колега,моля направи някакви снимки и кажи от къде си го купил, да се облажим и ние . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
individualista 0 #10 Отговорено 31 Януари, 2017 Хем искаш универсален, хем да не дупчиш... Хем докрая, хем душата в рая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Roke 0 #11 Отговорено 10 Август, 2017 Здравейте, нов съм във форума и нямам идея дали правилно поствам темата за което се извинявам. Най - напред искам да кажа че от скоро съм притежател на 4 - тириврата Honda Civic hatcback от 2002 г. която няма нищо между предните седалки освен ръчната. Искам да попитам някой знае ли дали може да се сложи централна конзола там или барче ...нещо от този сорт, и ако може дали трябва да е някакво ново, универсално или да е 2 - ра ръка от друга honda. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове