Nikito82 61 #1 Публикувано 23 Юли, 2017 (Редактирано) Здравейте, има ли начин да се регулира жабката. Понякога по паветата се разстриса и ме дразни. Като сменях филтъра на купето не видях, където закопчава да има възможност да се измести, така че като се затвори да придърпа вратичката по-плътно към таблото. Ако някой знае дали може, да пише. Редактирано 23 Юли, 2017 от Nikito82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 23 Юли, 2017 То не е точно регулиране, а има две рамена, които я хващат допълнително. Като я отвориш би трябвало да ги видиш. Ако не са захванати или липсват се държи само на страничните стени на джабката и е логично да играе. По-скоро само подскача навътре Но ако искаш да я прибереш за да е изравнена с таблото - няма да стане или поне аз не знам как Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6201 #3 Отговорено 24 Юли, 2017 Пробвъл съм разни работи, но резултатът не ме устройва. Вариант е да отрежа и скъся планката монтирана на таблото (в която щраква механизма), за да я придърпва по-плътно и да коригира усукването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #4 Отговорено 24 Септември, 2017 Tino, може ли снимка на въпросните рамене? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове