assfull 112 #1 Публикувано 6 Април, 2007 сложих конусен филтър и нямам никакав звук .единственото подобрение е че не мисли при повече газ на ниски обороти.даите идеи....... д13б2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #2 Отговорено 6 Април, 2007 Колега, аз много не ги разбирам тея работи но все си мислех че звука на колата се докарва от "атрибутите" след изпускателните колектори, а не преди всмукателните. Поправете ме ако греша... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest assfull #3 Отговорено 6 Април, 2007 аз си имам нещо след изпускателният колектор,ама се си мислех че и на всмукателния ще има разлика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #4 Отговорено 6 Април, 2007 може да е някой смотан филтърна мен ми донесоха оригинален к&н от австрия и разликата в звука на една кола в сравнение с един обикновен от тунинг манията тук е коренно различен и по силен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #5 Отговорено 6 Април, 2007 Ами ето го моя филтър и има разлика в звука. Пък и много приятно съска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #6 Отговорено 6 Април, 2007 точно такъв гледах днес,ама не го взех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #7 Отговорено 7 Април, 2007 сложих конусен филтър и нямам никакав звук .единственото подобрение е че не мисли при повече газ на ниски обороти.даите идеи....... д13б2По темата има писано доста .Поразгледай по - хубаво.Звука е характерен за високите обороти.Най - много личи при двувалките.И за 200к $ да си купиш филтар пак няма да усетиш разлика при D13B2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #8 Отговорено 7 Април, 2007 може да е някой смотан филтърна мен ми донесоха оригинален к&н от австрия и разликата в звука на една кола в сравнение с един обикновен от тунинг манията тук е коренно различен и по силен.к'ви ги приказваш бе???да не си се оклепал пак с ракия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DVD 0 #9 Отговорено 7 Април, 2007 не съм съгласен 4е звука идва само от изпускателите аз си сложих филтър обаче с траби а не с гуменото съеднение и стана доста добре, апак как рамжи не е истина. обаче се обажда след 3500 и много яко съска като сменям скоростите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #10 Отговорено 8 Април, 2007 брех така и не разбрах,щото карам кафемелачка ли или Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #11 Отговорено 9 Април, 2007 A някой може ли да ми каже как да си изнеса филтъра встрани да не е над карбуратора става въпрос пак за D13B2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #12 Отговорено 10 Април, 2007 момчета, с тия фабрични кутии за филтъра на д13, как искате звук? тя самата тава толкова заглушава, е какъвто и спортен филтър да сложите, все ще е тиха колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #13 Отговорено 10 Април, 2007 Е добре де,а не мога ли да го изнеса встрани филтъра по някакъв начин?Да не е вече над карбуратора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #14 Отговорено 11 Април, 2007 можеш и на задната броня да го сложиш въпроса е от де ще има полза и дали няма да е кофти разположението ... карба ти е така разположен че трябва тръбата да излиза вертикално от него , което си е малко компромисно решение - да слагаш толкова късо коляно толкова близо до карба ... нисля че колегата RoadRacer беше показал снимка как е направил неговия интейк и ако потърсиш ще видиш за какво говоря ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #15 Отговорено 11 Април, 2007 Както каза колегата по-горе от д13-ка не очаквайте някакъв маняшки звук Аз като сложиш на моята и се чуваше нещо , но само в тунели ( ако някой не е пробвал да изфорсира в тунел с конусен филтър да пробва ) Просто няма толкова пауър карба , ако беше пълна инжекция и е 1.3 - там е истината Колегите дето бяха на последната посетена от мен среща с Логото знаят как се изряза малката бандийка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #16 Отговорено 11 Април, 2007 мисля че колегата RoadRacer беше показал снимка как е направил неговия интейк ....офф...ще му са на роудрейсъра да го е направил като на снимката ама...Пецата не ще да експериментира !! Ето снимките: ...а това беше темата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #17 Отговорено 11 Април, 2007 изсвинете , май съм се объркал леко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest assfull #18 Отговорено 11 Април, 2007 благодаря на роуд реисър за старата тема .още веднъж се изложих,че не чета както тряа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове