toni_dogg 0 #1 Публикувано 6 Април, 2007 Привет колеги Поради това, че някой недобросъвестен гражданин и кйоркютюк шофьор ми е обърсал предната броня, докато красавицата ми е била съвсем кротко паркирана на крайно недостъпно място, сега един от гумените предпазители на предната броня е разлепен. Давам ви снимки, показващи престъплението Та с какво се лепи това нещо и как точно? Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 6 Април, 2007 с най-обикновенно 2-залепващо тиксо с гума по-средата.Има го в всеки бояджийски магазин.А лайсната преди лепенето се награвя с топъл въздух да омекне хубаво и после като изстине да няма напрежения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toni_dogg 0 #3 Отговорено 6 Април, 2007 Лайстната всъщност е от гума... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 6 Април, 2007 (Редактирано) Има един много як силикон, черен на цвят, много цапа и с нищо не се мие не помня марката но е в опаковки като саламчета.(не е в тубичка или спринцовка) зачистваш с бензин и лепиш-става здраво но няма разлепване ако се наложи. Редактирано 6 Април, 2007 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #5 Отговорено 6 Април, 2007 план "б" - поксипол можеш после и лопатата да се залепиш с остатъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #6 Отговорено 6 Април, 2007 план "б" - поксипол можеш после и лопатата да се залепиш с остатъка Поксипол не хваща на пластмаса, пробвал съм поне 15 пъти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #7 Отговорено 6 Април, 2007 план "б" - поксипол можеш после и лопатата да се залепиш с остатъка Поксипол не хваща на пластмаса, пробвал съм поне 15 пъти.странно при мен фана и стана на камък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #8 Отговорено 7 Април, 2007 план "б" - поксипол можеш после и лопатата да се залепиш с остатъка Поксипол не хваща на пластмаса, пробвал съм поне 15 пъти.странно при мен фана и стана на камък Мда и аз съм лепил с Покси и хвана без проблем.Така като гледам ,май може да се залепи и с някое с 3М двойно лепещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #9 Отговорено 7 Април, 2007 силикончето му е мамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
semionov 0 #10 Отговорено 7 Април, 2007 Аз моите ги лепнах с лепило за пластмаса Bison и свърши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове