Shorty 157 #1 Публикувано 30 Юни, 2017 (Редактирано) Колеги днес стрелката на температурата ми подмина средата.Това стана след обяд на прибиране от работа към 6-7 км. и задръствания по светофарите,като на снимката се вижда и колко градуса е навън.Колата е била цял ден на слънце.Дали е нормално да вдига толкова в тия жеги.Оставих я да изтине долкото е възможно при тая температура на въздуха,след два часа отворих капачката на радиатора ,охладителната течност е на макс.Запалих да загрее до работна температура,едната перка на радиатора за охлаждане включи,тази отляво,която е като застанеш с/у колата.Другата не включи.Нормално ли е това?Пуснах и климатика да видя дали ще задейства и другата перка,но около 5 мин. работа не включи дясната,само тази от ляво си работи.Моля за съвети,тъй като в неделя ми предстои пътуване и не ми се рискува ,ако не е нещо както трябва да тръгвам така. Редактирано 30 Юни, 2017 от Shorty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #2 Отговорено 1 Юли, 2017 Колега, трябва да работят и двете перки. Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #3 Отговорено 2 Юли, 2017 Проблемът е разрешен,оказа се,че перката на радиатора,за климатика,не работи.След подмяна всичко е наред,моля темата да се заключи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #4 Отговорено 2 Юли, 2017 (Редактирано) Тази лявата, като застанеш пред колата, е за климатика, дясната е за мотора. Редактирано 2 Юли, 2017 от jijane Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове