dido0o_ 29 #1 Публикувано 30 Юни, 2017 Здравейте колеги: Някои знае ли?на какво се дължи това тромаво потегляне,особенно в тази жега и на климатроник тръгва супер трудно без много газ до към 1800 об. След това няма проблеми,по-бавно се форсирва.когато откача дебитомера става друга кола вдига оборотите като бензинка но до 2000 об.Това ме навежда на мисълта че имам проблем. Изпратено от моят SM-G388F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 30 Юни, 2017 Нормално е в жегите да е по-мудна от обикновеното. Аз лично обожавам колата си есенно или пролетно време когато не е много топло и не е много студено. Кулера обича хладинката Ако на дебитмоер казваш за ЕГР клапана, направи си профилактика. Аз също от край време си мисля да си почистя самия кулер - външно. Или иначе и при мен беше така когато имах проблем с акселометъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido0o_ 29 #3 Отговорено 1 Юли, 2017 Дебитомер казвам на датчика до филтъра,егр-а го чистих заедно с колекторите кулера го свалях вътре вънка,но много е мори жегататози акселометър как го ремонтира. Изпратено от моят SM-G388F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 1 Юли, 2017 С нов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepur 175 #5 Отговорено 1 Юли, 2017 Комбинацията от топлото време,това че си пуснал почти всички възможни консуматори )) и ти се струва,че бавно развърта докато дойде турбинката )).Ааа с 2 думи-турбо дупка )). 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове