zmiata29 181 #1 Публикувано 20 Юни, 2017 (Редактирано) Колеги здравейте, ходих да ми напълнят климатика, майсторчето рече че перката ми е слабичка и не охлажда, да сложа по силна. Намерих една от незнам кво и я сложих, сега духа уж по силно!? Но, мойта (оригиналната) като я свалих видях нещо дето не ми е ясно кво е и за какво служ Да не би това да намалява оборотите и за това да е по слаба? Ето това черното през което минават жиците. Става въпрос за HRVто. Редактирано 20 Юни, 2017 от zmiata29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 21 Юни, 2017 Не,това е гасяща пулсации ЛЦ група.А майстора ти няма да го коментирам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #3 Отговорено 22 Юни, 2017 .А майстора ти няма да го коментирам.... Ми такива са ни тука ! Неговите твърдения.... слабичка ми е перката и няма качествено охлаждане. По таз причина компресора вдигал много налягането и за туй ми тури по-малко фреон- 400гр. Работи - хлади, но аз нямам критерии и ми се струва фризер бате, става заклевам се! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 22 Юни, 2017 Хахх,щом върши работа....карай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 22 Юни, 2017 Мии по принцип става фризер, ако е напълнен както трябва. Моята не е затъмнена даже, ако я затъмня, ще стане още по-голям фризер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #6 Отговорено 29 Юни, 2017 Последната статия е интересна https://www.facebook.com/hondabgteam/ 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове