ivankirichev 2 #1 Публикувано 23 Май, 2017 Здравейте колеги, интерисува ме дали мога да сложа друга кутия на акорд 2.4, сегашната беше 6 степенна но след смяна на маховик (exedy stage 3 и керамичен съединител на същата марка същия стейдж-кутията не издържа и меко казано се пръсна като яйце... няколко месеца вече немога данси намеря същата кутия или ми дават цени между 1300-1600лв което за мен е безумна цена... та въпроса ми е могали да сложа друга кутия от друг модел, кое според вас е по добре 5 или 6 степенна (гоним ускорение а не максимална скорост и икономия) Ако някой даде акъл какво да правя ще съм му безкрайно благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #2 Отговорено 23 Май, 2017 Трябва да си много добър, за да счупиш кутия на Акорд. Каквато и друга да сложиш, ще я счупиш много по-лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #3 Отговорено 23 Май, 2017 Жалко за кутийката, но разбра ли се причината? Да не стане същото и с новата. Дано някой ти е по-полезен, макар че силовият тунинг на Акорд 7 е малко апокрифен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 23 Май, 2017 Трябвати пак такава от Акорд, защото най малкото от Сивиците кутиите не пасват лапите за захват към шасито, иначе самите кутии са идентични, но самата отливка е различна.Аз за да сложа други предавателни числа и по къс файнъл се наложи да купя кутия от Civic Type R и да пренеса всичката карантия в кожуха на Акорда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове