firefighter 10 #1 Публикувано 9 Май, 2017 Колеги, харесах си багажна кутия, която в момента се предлага в Метро и мисля, че ще стане за моето Харви (1999 г. 105 коня, със спойлер), но не съм наясно какви греди трябва да си купя и как се монтират. Ако някой си е монтирал такова съоръжение, да даде съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 9 Май, 2017 Багажните кутии са Универсални, стават за всякакви коли. Трябват ти напречни греди за тавана. Сега в зависимост от покрива на харвито, има 2 вида: за спойлер или за покрив без спойлер. Виж в някой сайт. Escadra примерно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K.Ang 4 #3 Отговорено 9 Май, 2017 http://www.bagajnik.bg/HONDA-HR-V http://store.emk-33.com/product/1124685/bagazhnik-naprechen-honda-hr-v-1999.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firefighter 10 #4 Отговорено 18 Май, 2017 Благодаря ви колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
momoty 6 #5 Отговорено 8 Юни, 2017 Много скъпи тия греди. И аз имам мерак, ама.........ще тъпча багжа вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vinsento 0 #6 Отговорено 13 Юли, 2017 Има евтин вариант на греди. Продават ги по пазарите 18-20лв. Монтирах ги със същия багажник от МЕТРО, супер е много съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #7 Отговорено 13 Юли, 2017 Много им се вталявате на напречните греди,аз си направих мислен проект ( зет образни планки под ъгъл 45 градуса, горната част започва от 20 мм-сложих квадрат 20*20 ,а в долната е към 70 мм. Направих дупки от вътрешната страна на спойлера по към сантиметър,тъй като в долната част планките ми завършват под формата на П ) Направих проекта си на картон с гънките и размерите занесох го в Металик заложиха го на компютъра и ми направиха 4 перфектни планки,не си спомням точно ,мисля че си избрах 3 или 4 мм да е материала. Та планките ми излязоха към 25 лв. с профила тапи за профил болтове и гайки общо 35 лв. Мисля че станаха и по здрави от оригиналните . По същия начин си направих и подкартерна ламарина 1.5мм по идея на братушките и си карам спокойно по каменистите терени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 73 #8 Отговорено 13 Юли, 2017 В лидъл имаше скоро алуминиеви за 60лв,че и аеродинамичев профил имаха.Не съм проверявал механизмите но изглеждаха добре отдалече. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
momoty 6 #9 Отговорено 15 Юли, 2017 Колега pet71 направи някоя снимка да видим,има ли възможност да поръчваме на база твоя проект,ламарината под двигателя е необходима. Изпратено от моят Lenovo P70-A с помощта на Tapatalk Аз съм със спойлер Изпратено от моят Lenovo P70-A с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #10 Отговорено 16 Юли, 2017 Снимките на гредите излязоха добре,зимата ги размонтирам. Май не успях да направя хубави снимки на подкартерната ламарина,трябва да я кача на канал.Захващането от пред е с два болта на местото,където се хваща пластмасовата защита,а в задната част на широката греда има дупки,но трябва да ги разпробиеш от вътрешната страна.Според мен много е важно отворите на ламарината (за колекторите и на други места )да ги направят на машина при поръчката ,аз си я поръчах цяла и с шлайфа ги рязах та не станаха много естетически .Ако трябва ще взема точни размери,в руски сайтове мисля че имаше схема и размери ,аз моите ги взимах на канала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
momoty 6 #11 Отговорено 16 Юли, 2017 Гредите ми харесаха може ли да поръчам с твое съдействие? Изпратено от моят Lenovo P70-A с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #12 Отговорено 16 Юли, 2017 Ще сваля едната планка и ще измеря точно размера, само че ти се ориентирай квадрат ли ще използваш,моят съвет е ако можеш да намериш нещо по-овално ,квадрата след 80 км.става малко шумничък може би от съпротивлението. В един сайт видях двустранно заварени овални тръби-май Варненска беше фирмата,но в Бургас не ги намерих. Утре вечер ще пратя размерите на планките- предполагам че в София ще има цех където да ги направят, ако няма ще ти ги поръчам в Бургас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
momoty 6 #13 Отговорено 18 Юли, 2017 Ок ще пробвам Изпратено от моят Lenovo P70-A с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #14 Отговорено 24 Ноември, 2018 Здравейте , от седмица и аз съм с Харви 2002 със спойлер та и при мен задачата с напречните греди е на дневен план .Въпрос първо как се маха този спойлер или поне тези дългите ,гледам че задната част е отделна .Имам останали греди от Акорда те са с лапи и хващат отдолу да пробвам на първо време с тях .Искам да сложа нещо постоянно което да захвана на болтовете принципно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове