boikot 0 #1 Публикувано 12 Април, 2017 (Редактирано) Здравейте . При кой майстор да отида за реглаж на клапаните в Пловдив ? Мотора е B20Z1. Редактирано 15 Април, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 12 Април, 2017 Харесай си някой от тази тема http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=103414 и гледай да ти е по-близо, за да не загрява много двигателя, че се правят на студено . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boikot 0 #3 Отговорено 13 Април, 2017 Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #4 Отговорено 14 Април, 2017 (Редактирано) Не съм чел темата от линка с масторите, но съм сигурен, че съм ги споменавал в нея. Поне 3-мата, на които имах доверие. За съжаления, от тях остана само един с доверие, другите двама ми се издъниха на приятели, които им пратих. За това, ако питаш мен, ходи при Тошко, зад СБА. Редактирано 15 Април, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Дака 13 #5 Отговорено 18 Април, 2017 Лично мнение, с което не ангажирам никого, от година ползвам услугите на Митко и съм доволен, сервиза му се намира под Асеновградския надлез. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове