КАРНОБАТА 0 #1 Публикувано 8 Април, 2017 На трудно място ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 9 Април, 2017 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
КАРНОБАТА 0 #3 Отговорено 9 Април, 2017 (Редактирано) Благодаря, утре ще я регистрирам и понеже чичковците в нашия КАТ много си разбират от работата, ми трябваше. Редактирано 15 Април, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тигъра 1 #4 Отговорено 15 Август, 2017 Моля за помощ днес цял ден търсих този номер на двигателя без успех а трябва да мина КАТ моята хонда е 2003 автомат може ли някои да ме насочи по конкретно каде да го търся , Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 15 Август, 2017 Голямо гъзене ше пада. Да си приготвят огледалце и фенерче. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тигъра 1 #6 Отговорено 16 Август, 2017 Мерси ,днес ще го търся да го зашкура ако не се вижда . Лошото е че последният път аз се гъзих и стана скандал в кат че чак шефа идва защото отказах да преместя колата от канала докато не ми разпишат и сега не ми се хабят напразно нервите А дали ще мога да го видя без да свалям някакви части или ще се наложи да се разглабя нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #7 Отговорено 17 Август, 2017 (Редактирано) Няма ли го също и на алуминиевата пластинка под VIN номера? Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Редактирано 17 Август, 2017 от Georgiev crv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #8 Отговорено 17 Август, 2017 (Редактирано) P. S - извинявам се, видях, че е за регистрация. Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Редактирано 17 Август, 2017 от Georgiev crv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тигъра 1 #9 Отговорено 17 Август, 2017 На пластината го пише но едва ли ще се задоволят в кат с него ще искат да го видят и на двигателя . По схемата се пада някъде под тръбата където отива във въздушният филтър ще я сваля и ще видим но нямах време вчера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #10 Отговорено 17 Август, 2017 Ако може да споделите после, че и аз съм в подобна ситуация Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тигъра 1 #11 Отговорено 17 Август, 2017 Ако може да споделите после, че и аз съм в подобна ситуация Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Да даже ще направя снимки ако има възможност и го намеря но другата седмица тази няма да омам време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тигъра 1 #12 Отговорено 22 Август, 2017 Днес достигнах до номера качил съм снимки но понеже не може да се качват големи файлове съм намалил качеството дано е полезно на някой, 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #13 Отговорено 31 Август, 2017 (Редактирано) Благодаря, това доколкото виждам е под тръбопровода на въздушния филтър към смукателния колектор? Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Редактирано 31 Август, 2017 от Georgiev crv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #14 Отговорено 19 Септември, 2017 За да се излъска номера, най - лесно има достъп след като се свали дроселовата клапа (вчера го правих това упражнение). Номера е точно под клапата на една наклонена напред пета под 45°. Може и със сваляне и само на декоративната решетка на бронята и телена четчица с дълга дръжка, но първия вариант е за предпочитане. Сега искам да измия и двигателя на автомивка , обаче съм в чуденка да не прецакам нещо... Някакви съвети? Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове