jijane 445 #41 Отговорено 5 Юни, 2020 Имам тука едни копчетата за волан при мен и кабела, който е между модулите за круиз контрол-а и тези за управление на радиото е запоен за платките с копчетата, не е на букса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #42 Отговорено 5 Юни, 2020 Странно. При мен са си на букси, затова не се разбрахме. Колата ми е префейс. Дали при фейса са запоени на всички или това е някакъв частен случай в следствие на някакви вмешателства? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #43 Отговорено 18 Юни, 2020 Колеги,Направих тест на копчетата както е предложил @jijane в по-предния пост. Направих сверяване с ръководството. Там пише как се тестват. Нямаше връзка между пинчетата при натиснат круиз мейн и разбрах,че има проблем с копчетата. Смених ги с такива от дизел. На новите има връзка. Сложих ги.... И пак нищо не работи... Моля, Помагайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове